Rökförbud på allmänna platser är nytt för i år, om det anser jag… - Bloggutmaning dag 25

Listor o Utmaningar

Så jag längtat hela denna natt att morgonen skulle komma o jag fick åka hem - för att ha en ledig natt :)

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anm��l dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 24

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag har lite delade tankar om det här förbudet.

Röker inte själv, så jag berörs inte på något sätt om det finns eller inte finns.

Sen gillar jag inte förbud, det burkar inte vara det bästa sättet - för det kommer då alltid finnas dom som vill protestera o göra tvärt om.

I nästa tanke kommer - att då vuxna människor inte själva kan tänka logiskt o visa hänsyn till andra - ja då får dom skylla sig själva att förbudet kom. (vet att inte gäller alla, men tyvärr så är det övervägande av dom som röker som inte tänker till när o var det kanske är olämpligt att röka)
Sen kanske förbudet är lite för "luddigt" för det finns stora skillnader i hur förbudet tolkas... vad som gäller, var o när förbudet egentligen gäller.

Men jag har absolut inget emot förbudet - för mig kan det bli totalförbud när det gäller rökning, jag skulle inte gnälla över det om man säger så.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
vem ska jag den som bryter mot förbudet?
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Det är så luddigt skrivet vad jag förstår att man bryter mot förbudet så fort man röker.... ja kanske inte hemma då, innaför sina egna väggar. Men jag har inte heller satt mig in i exakt vad som står, vad som gäller...
nouw.com/itismadeby