Raggarbilar för mig är… - Bloggutmaning juni dag 11

Listor o Utmaningar

Oj vad jag har sovit denna natt, känns lite ovanligt, men när jag väl somnade så har jag sovit. Men så otroligt skönt. Att sen vakna upp o känna av varje liten del av kroppen säger mig att sömnen var för att jag håller på att bli sjuk... o det i sig är inte alls skoj. Men har jag tur så blir det inte mer än såhär... att det känns av.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 11 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Raggarbilar - ja.... vad betyder det för mig. Inget personligt, jag har aldrig åkt omkring i en - bor ju nära Västerås o har haft Power Meet som granne, men har aldrig varit där o tittat. Många åker dit för att bara titta, jag är inte en av dom.

Men lite mer allmänt då vad tänker jag på när jag hör ordet raggarbil - finns 2 saker faktiskt... en är den som är mindre smickrande för dom som håller på, men den delen som märks mest. Det är oftast ganska fula bilar, med lite för fulla personer i bilen, det hängs ut, med öl i handen osv... det skränas o dom märks... Den där delen som är minst, men märks mest - som gör att folk får en negativ inställning till bilarna o dom som tycker om dom.

Sen har vi min andra tanke - det är dom som lägger ner sin själ i dessa bilar - som tar hand om dom, putsar på dom, kör runt bilarna på utställningar o visar upp dom. Det finns så många timmar av kärlek o svett bakom o det är så långt ifrån skränande supande bilåkande....

Det är den tanken jag föredrar - stora fina bilar som ägarna lagt ner massor av tid på för att få dom så fina som möjligt.
Deltagare i juniutmaningen är:

Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så underbart att du fått sova ordentligt inatt! Jag åkte mycket raggarbil när jag var yngre. Ha en fantastisk dag 🌸
nouw.com/artibus
itismadeby
itismadeby,
Ja det var helt underbart 😊 Detsamma ha en fin dag <3
nouw.com/itismadeby