Personliga frågor

Personliga tankar, åsikter

Ser att det är många bloggare som låter sina läsare ställa frågor som dom sen använder som bas för att göra inlägg. En jätte bra idé, det gör att läsarna får en chans att lära känna bloggaren på ett mer personligt plan.

Jag läste nyss i en av dessa bloggar där hon sa att det var dags igen för en frågestund, men att hon gärna ville ha lite andra frågor än dom som vanligtvis kommer - dom hade hon ju redan svarat på.

Min fundering är - vad är det för frågor som är vanligast i sånna här frågestunder - vad är det läsarna mest är nyfikna på eller vill ha mer svar på - veta mer om.
Är det mycket privata frågor, eller rör det mer det bloggen handlar om?Jag tycker också att det är vågat att låta folk ställa frågor som man sen svarar på - det är verkligen att öppna upp sig. Jag berundrar alla som vågar.

Jag tror inte ens att någon skulle ställa någon fråga till mig, vilja veta något speciellt om mig *ler*... så intressant är jag helt klart inte. Men jag tycker det är intressant att se vad för form av frågor som kommer till dom bloggarna som låter läsarna ställa frågor.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Har tänkt detsamma 😉ok
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Skönt att jag inte är ensam 😊
nouw.com/itismadeby