Parfym - Sniph

Jag brukar kasta mig över mina små svarta kuvert som kommer en gång i månaden - jag älskar att få känna på någon ny härlig doft. Har haft prenumeration ganska länge på en varje månad (Trending Now), i somras så unnade jag mig att få två nya dofter att njuta av varje månad (la till Female Classic).

Men sista gångerna har dofterna inte riktigt varit "mina" så det har varit en liten besviken känsla - att en doft då o då inte faller mig i smaken är en sak, men när båda inte gör det o så 2-3 månader i rad... sen har jag varit mentalt stressad o trött, jobbar för mycket o sover för lite - tänker o anayserar för mycket o njuter av livet för lite... Så när det svarta fyrkantiga efterlängtade kom förra veckan hamnade det i högen av post som jag kallar "går att titta på senare". Och högen beslöt jag mig för att rensa idag - mest reklam som ska slängas... Men så blev jag lite glad att jag hade något roligt i högen denna gång.


Till min stora glädje märkte jag att denna månad var det två dofter jag gillade, som är så fina att jag kan säga att det är en stor "vill-ha" faktor på båda.

Blev lite besviken först när jag läste vad det var för dofter - båda var "lätta" jag gillar lite tyngre dofter dom fungerar bäst på mig. Men så ibland så hittar även jag "lätta" mer vardagliga dofter som jag faller för helt o hållet. Som denna gång.

Dofterna var:
Trending Now - Guimauve de Noël/31, från Parla Moi de Parfum

Guimauve de Noël översätts enklast till "skumtomte" och blir här en delikat doft som skickar dig tillbaka till din bandoms julaftnar. Söt, krämig och fullproppad med vanilj, socker och apelsinblom kramar den om dig när du som mest behöver.

Note - Vanilj, Marshmellow, Apelsinblom
Komplexitet - Lätt
Doftgrupp - Creamy, Vanilla, Powder

Female Classic - Murmure des Dieux, från Une Nuit Nomade

Murmure des Dieux är fylld av magin och mystiken från ön Bali. Sinnelig och söt lyser den upp din själ med mandel, frangipaniblommor och vanilj. Ett vackert mantra som smeker din hud.

Note - Mandel, Frangipani, Mysk
Komplexitet - Lätt
Doftgrupp - Floral Fruit Chypre

Kan inte bestämma mig för vilken jag tycker är den bästa *ler*, gillar sådana paket - men godsaker där man blir så positivt överraskad.
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Ohh så kul med dofter! 😊
Jag skulle verkligen behöva nån ny parfym 😉 *ler* Börjar faktiskt sina lite på den fronten i badrumsskåpet 😊
Men fattigt i Januari haha 😉 *ler*

Hoppas Du får en bra Dag<3 Kram
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Då tycker jag att du ska ta o prova Sniph någon månad o se om du kan hitta någon ny som du gillar 😊 Jag har hittat flera faktiskt 😊 Kram
nouw.com/itismadeby