På mitt påskbord äter jag… - Bloggutmaning dag 20

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Gomorron, ny dag som börjar med att lova en solig o antagligen varm dag. Tittar man i YR appen så lovas det upp till 18 grader varmt - sommarvärme... så det blir solskyddskräm i ansiktet - o utan jacka... blir sköt slippa pylsa på sig massor av kläder

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 19 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Maten på mitt påskbord är i stort sett samma som julbord o midsommarbuffé - vi svenskar är ju ganska tråkiga där ;) men samtidigt är det gott, finns något för alla...Skillnaden är att tyngden ligger på lite olika saker - som julbordet har julskinka, pressylta, midsommar är det sallader med som inte finns med på dom andra bordern o påsken har vi mer ägg. Eller mer fler varianter av vad som kallas devils ägg. Personligen är jag väldigt förtjust i dom här fyllda ägghalvorna.


Detta år är det inget påskbord hos mig, jag jobbar, min lilla tycker jag ska komma till henne imorgon o äta lite påskmat - sill o ägg, men vi får se - det är dubbelt arbete söndag o måndag.... så jag vill nog bara hem o sova dom fria timmarna.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilka ljuvliga kyvcklingar
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja visst var dom bara såååå söta 😊
nouw.com/itismadeby