På hösten äter jag mer hälsosamt än andra årstider. - Bloggutmaning dag 06

Idag på morgonen gick jag upp tidigt - vill sova vidare, hade ju kommit hem från jobbet vid 5-tiden, men lovar dottern att vi skulle övningsköra kl 8.... så bara upp o hoppa.
Mina barn är väldigt viljestarka o har inte alltid det bästa humöret... som lilla dottern, nyvaken o utan sin kaffe... så det var såååå nära att jag fräst ifrån där när vi började - men bet igen o det lönade sig för det dåliga humöret på henne gick över när vi körde genom drive-thru o hon fick sin kaffe *ler*.
Det blev att backa runt hörn, backa in o parkera samt fickparkera vi övade idag ... o så bara att köra runt lite i centrala delarna... blev nästan 3 timmar... Men hon är duktigt.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 6

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


Det påståendet är inte alls sant - jag äter nog lika hälsosamt eller ohälsosamt oavsett årstid... mera mitt mående som avgör, inte vad jag äter - utan mer hur mycket... Det är ju inte enbart vad man äter som avgör om det är hälsosamt i längden - även mängden man stoppar i sig har sin del...

Detta blev en utmaning som var lite jobbig - därför kommer inlägget sent, höll på att hoppa över det helt faktiskt. Det påminner mig om mitt matmissbruk, mitt ja det är väl en form av tröstätande .... aldrig trevligt att bli påmind om jobbiga saker.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
På bilderna ser det väldigt nyttigt utnouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är nog väldigt ofta nyttigt, men kan blir för mycket o sen annat också... Men frågan var ju om man äter mer hälsosamt under hösten - jag äter nog lika bra o dåligt året runt *ler*...nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229