Över min döda kropp kommer det in en … i mitt hem? - Bloggutmaning maj dag 15

Efter att ha varit på musikquiz igårkväll med strålande resultat, ramlade jag i säng o somnade till tv´n - ovanligt. Men jag har varit trött, ni vet täppt, känt av halsen lite, ont i kroppen... men inte jätte sjuk utan just bara att det känts... antar att det är därför jag somnade så tidigt. Men då vaknar jag också tidigt *Ler* som nyss... o ska ta mig till affären nu när dom öppnar kl 7 - köpa mig blåbär, för jag är såååå sugen. Och balsam - det var slut såg jag igår.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 13. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

"orm" - jag behövde inte ens tänka när jag läste utmaningen, jag visste direkt vad mitt svar var på denna... Orm....

Vet ni att jag sitter till o med nu när jag bra skriver ordet o drar upp föttern från golvet - sitter i skräddarställning på stolen med fötterna ordentligt under benen *ler*. Jag gillar inte ens tanken på ormar, eller att titta på dom....

Nu kan jag om jag måste göra det, men det gör "ont" i mig på något sätt. Så det vete tusan om ens en orm skulle komma in i mitt hem ens över min döda kropp...

Mitt ex ville ha orm, "lurade" vår äldsta dotter att klart vi skulle ha orm - vilket hon också tyckte. Dom hade varit på en husdjursmässa.... men näää inte en chans - så då kom dom med förslaget att vi skulle skaffa en ödla.
Vi åkte till Husdjusmässan hela familjen o tittade - o jag fick prova hålla i en leguan. Och det gick bra så dom fick löftet att köpa en leguan.

Nu blev det två, men det tog inte lång tid innan dom inte kom sams så vänner tog den andra. Den vi hade kvar var Spike, o det är han som är på bilden - en gammal dålig bild, o det finns inte så många kvar på honom.

Måste säga att jag var snopen över denna ödla hur smart han var o hur väl han visste exakt vad som gällde. Han fick inte klättra upp i mina växter i vardagsrummsfönstret - o det gjorde han inte heller.... Om jag inte var i telefonen o han hörde på min röst o samtalet att det var någon jag inte kände... för då jäklar gick det fort som attans iväg o upp... *skrattar* ja han var smart... så det där med reptilhjärna o att det inte skulle vara smarta djur - det håller inte jag med om.

Även om det var kul, en upplevelser att äga o lära känna Spike så nej det lockar inte att ha en leguan igen.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer