Otrohetssajten Ashley Madison

På Tv4Play går just nu ett program om sajten som över hela världen uppmanade till otrohet, som menade på att det var otrohet som gjorde att äktenskapet blev lyckligt (?).

Ashley Madison - sex, lögner och hackers


Otrohet har alltid funnits, tyvärr… jag säger inte att jag förstår att man är otrogen – är man olycklig, behöver man något annat eller mer än det man får – bryt upp, leta upp någon som kan ge dig just det du behöver. Det är ialla fall min tanke om detta.

Jag kan förstå att det fanns älskarinnor o älskare på den tiden när man gifte sig av helt andra anledningar än kärlek – man fick inte välja själv. Man hittade hade den man älskade på detta sätt istället.

Men idag… då man kan välja vem man vill, man behöver inte sitta fast i en relation man inte trivs i och framför allt så behöver man alltså inte göra något som sårar inte bara den man är otrogen mot utan det blir ringar på vattnet – barn är några som berörs… Och man ska ALDRIG stanna kvar i en relation för barnens skull… barn är inte dumma dom känner av att något är fel.
Ofta är det också stora lögner bakom, så att den som är ”den andra…” till o med tror att h*n är den enda…för otrogna säger ofta att dom är singlar o söker något varaktigt.


Tillbaka till Ashley Madison – sidan som fanns över hela världen, som hade hur många medlemmar som helst – enligt dom själva… som hade sina sätt att få framför allt män att betala för att kunna skriva till tjejer som visade intresse av dom. Och det var så enkelt, allt var bara sex inget annat – bra sex, spännande o som sagt gjorde att äktenskapet/förhållandet blev lyckligt.

Nu har jag ju den uppfattningen att sex är bäst när man är med någon man känner, någon man älskar o känner sig trygg tillsammans med – så one nights…. Korta träffar för enbart sex kan inte på långa vägar vara bra…

Jag vet att jag reagerade starkt på att en otrohetssajt fick göra reklam på tv o radio på det sätt dom fick göra – just att dom var till för dom som ville vara otrogna…Visst det finns den typen av personer på varje dejting sida som ljuger om sin status, vad dom vill ha… som sårar o förstör för så många – men dom är på sidor som ialla fall försöker vara till för singlar som söker någon att dela livet med – dom går inte ut med o uppmuntrar otrohet.

Sidan var utåt en sak – men hade många flera grenar kopplade till sig… som ren prostitution… som att locka unga tjejer att tjäna pengar genom att skaffa sig en ”Suger Daddy” … Men någon/några måste av någon anledning ha retat sig på dom… det finns flera olika teorier om vilka som ligger bakom ImpactTeam som måste ha planerat detta under många år o gjort ett otroligt arbete för att kunna göra det dom sen gjorde… avslöjade att dom hackat sidorna, dom krävde att sidorna skulle stängas ner o gjorde inte det skulle dom avslöja medlemmar, kontonr, mailadresser, mailkonversationer osv…

Sidorna stängdes inte ner – så hotet förverkligades…massor av information delas om sidornas medlemmar. Visst många fick det hett om öronen, det förekom självmord… för att inte tala om skilsmässor…

Jag tycker det är otroligt synd om alla som oskyldigt drabbades – då menar jag inte dom som var medlemmar utan alla partners, barn…. Den som varit otrogen, tagit det beslutet o valen … dom får någonstans skylla sig själva…nätet är inte säkert, det kan alltid hackas o komma fram.

Det är ett stort jobb Impact Team har gjort… o det är fortfarande ingen som vet vilka dom är … eller så vet man men tycker att det var bra det dom gjorde så att man fortsätter på linjen att man inte vet….
Jag kan inte låta bli att tycka att dom gjorde något bra, även om det inte kanske var så lagligt…


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Från Kraka: Jag håller helt med dig om det du skriver. Man ska aldrig stanna i ett dåligt förhållande.
På de "vanliga" dejtingsidorna är en stor andel av männen redan upptagna. Men ljuger. Precis som ute på krogen. Ärlighet är ju faktiskt det man söker. Eller i alla fall är ärlighet viktigt för mig.
Ska försöka se programmet om jag hinner. Hackers med goda avsikter, vilket jag tycker dessa haft, är mina idoler. De ökar transparensen i världen.

Ha en bra torsdagseftermiddag och kväll!
nouw.com/itismadeby
itismadeby
itismadeby,
Håller helt med dig... hackers med goda avsikter är i mina ögon bra, o dessa hade helt klart bra tankar - dom gav dom chanser att avsluta alla sajter... dom fick en varning först.

Ha en bra kväll
nouw.com/itismadeby