Om du turistar på min ort eller stad måste du… - Bloggutmaning dag 8

Listor o Utmaningar

Man kan bara konstatera att sommaren i år verkligen är en svenk sommar.... inte är den ens i närheten av förra sommare. Lite synd att det inte kan vara några dagar med sol o varmt i rad - för alla som gillar bada o sola. Även om jag tycker det är skönt med regnet så är det ju ändå just sommar.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 7 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Om man kommer hit till min ort - Sveriges Närmaste Stad - o turistar så tänker jag att det man bara måste göra är att gå längst med åpromenaden o se Idéträdgårdarna som studenter varje sommar inreder med olika teman. Dom är verkligen duktiga o kreativa, det är en fröjd att gå dit o titta.


Finns ganska mycket smått o gott man kan besöka, det beror mest på vad man själv har för intressen.

Som Grönsöö Slott är trevligt att åka ut till, det är fint att gå där o njuta av en fin sommar dag - varje år har dom också en utställning med nytt tema.

När man är "åt det hållet" kan man svänga in på Nibble-Gård, ett äppelmusteri som har ett café o gårdsbutik.

Sen har vi inte bara en park utan flera flera att titta på om man gillar det....

Bara för att ta några få exempel

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar