Oktober brukar bjuda på massor av löv, brukar du leka med löven? - Bloggutmaning 02

Idag har det varit full fart sen tidigt... det har varit övningskörning - ja dottern vill passa på när hon åker till eller från jobbet o då hon jobbar ca 30 min biltur ifrån där vi bor så är det en lagom tur. Fast den blir oftast lite mer än 1 timme vi svänger av lite o kör genom staden o på lite andra ställen - bra övning då hon ska köra upp där också om någon vecka.

Nu ska jag snart iväg o hjälpa till att fotografera små vita ulltussar som är 8 veckor o ska flytta till sina nya hem i helgen.

Sen har jag hämtat lite paket, mer salsa 😍o sen får jag lite trevligt besök på eftermiddagen o sen bara ladda för att köra musikquiz ... det var ett tag sedan så det blir skoj.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 2

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Nej - för jag bor i lägenhet o det är inte sådär värst mycket löv jag kommer i kontakt med som jag kan leka med. Däremot så älskar jag hösten o när löven ändrar färg - det är så vackert.


Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ibland älskar jag att sparka omkring i lövhögarnouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Härligt när man har barnasinnet kvar 😊nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229