Nya borstar - från hh simonsen

På min semester fick jag tips om ny borste - ja självklart så var tipset mest till päls, vi är ju lite nördiga vi som har pälshundar - vi är snåla med produkter till vårat egna hår - borstar o schampo/balsam, vi köper det billigaste vi kan hitta, men till hundarna så finns inga direkta gränser - bara det bästa är gott nog.

Nu vet jag av erfarenhet att t ex borstar som kostar lite har också en mycket bättre kvalité, att produkter till oss människor är billigare än dom som sägs vara till hundpälsar. Så är det ju alltid, dom vet var vi människor har våra svagheter o betalar mer.

Och ibland hittar man/får tips om, nya helt troligt bra produkter - som denna borste


Från hh simonsen, wet brush pro. Den ser lite ut som alla andra borstar, den har "ploppar" på piggarna som jag normalt inte gillar, aldrig sätter i varken mitt egna eller mina hundars pälsar. Men denna borste var helt annorlunda - skrapat inte i hårbotten, mjuk o glider igenom håret, både blött o torrt.

Så jag har köpt mig 2 st, en till mig o en till Mindy - kommer att skicka efter någon till... att ha ifall att jag slarvar bort någon, eller dom tar slut (vilket ofta sker när jag gillar produkten...) men att ha till julklapp, jag vet redan 5 st som detta kommer bli den perfekta julklappen till.

Borsten finns på Lyko om någon annan vill prova borsten.


Helst hade jag ju velat ha den rosa ... men nu fanns inte den så det blev andra färger... dom bör väl borsta lika bra - tror jag *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer