Nu testar jag en box

Det finns ju hur många olika varianter av boxar man får hem varje månad eller lite mer sällan - den första som jag kommer att tänka på är Glossybox. Kanske det inte är den första, men måste väl vara den som satte det här med boxar på kartan så att säga.

Nu är det inte någon skönhetsbox, inte heller mat att prova som jag testar - nej det är en box till Mindy. Ramlade över reklam för en box för hundar, men det är inte den jag provar, jag sökte på nätet för att se vad som fanns att välja mellan. Och gjorde sen valet på Dogbox för att dom hade en storlek som var för väldigt små hundar. En väninna provade en annan sort, till sina chihuahuor, storlek liten på boxen, men det var ändå för stora leksaker o godisbitar i för så små hundar.

Så valet blev enkelt när dessa hade en ännu lite midre variant för riktigt små raser. Sen så var det även vilka märken dom samarbetar med som också blev en liten avgörande detalj.

Och nu har då första boxen kommit, var o hämtade den innan jobbet o nu när vi kommit hem så har jag öppnat den för att se vad som fanns i o om Mindy skulle uppskatta det som var i.Leksakerna blev populära direkt o hon har redan lekt en hel del med dom, vilket ju var jätte skoj, att hon gillade dom små rackarna. Det var helt klart jätte bra storlek på leksakena för henne. Den lilla munne klarar inte av för stora leksaker, o kan hon inte ta o bära iväg på dom tappar hon snabbt intresset.

Men frågan är - vad är den gröna för något? Syrran skrattade gott när jag skulle förklara vad det var... en grön flodhästgroda-typ.... ja hur sjutton ska man annars beskriva denna???
Söt är den ialla fall o Mindy gillade den, den piper ju lite när man bet i den *ler*


Sen så var klubban verkligen något som jag tittade på o tänkte - vad är nu detta? Men den bar hon iväg på o nu är snart just själva klubban uppäten, så den var tydligen jätte god. Vi får se om skafftet ens får en tanke sen, det är ett vanligt tuggben o dom har hon inte visat så stort intresse av än ialla fall.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

hannaeinarsson
hannaeinarsson,
itismadeby
itismadeby,
Tack, visst är hon 😊
nouw.com/itismadeby