Nu har jag sett - Holiday in the wild

Ja det är ju en av dom nya julfilmerna som släpptes i år. Det ska vara en romantisk komedi o det är ju två kända skådespelare med i huvudrollerna, Rob Lowe o Kristin Davids.


.

Men jag blev jäkligt besviken... ja visst handlingen i sig är väl som många andra filmer - ett uppbrott från ett äktenskap, den ena åker iväg på semester ensam, träffar en ny... kärlek uppstår...

Här tar man bort snö o vinter o stoppar in elefanter i afrika. En farm som tar hand om baby elefanter som förlorat sina mammor pga av tjuvskyttar.

Filmat fint, underbara bilder ofta i filmen, bra skådespelare - men... ja det där men...

På något sätt känns hela storyn "tunn" - vet inte hur jag ska förklara men tiden i filmen går mest åt just till bilder på natur, elefanter.... men det är väldigt ont om handling - samtal, känslor... det finns med det är mer som om det är en dålig utfyllnad för att få kalla det film.

Visst låter kanske elakt - men så kände jag ialla fall - till o med mer typ B-filmer har mer samtal o känslor med... även om det är sämre skådespelare o inte samma kvalitet - men det finns där.

Visst har du inget att göra, vill ha något att titta på som inte kräver så där värst mycket av dig - du bara tittar... så är det en film du kan välja - men vill du ha lite mer av en film, välj en annan.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Tråkigt att filmen inte var toppen bra .. 😊 Då väljer jag nog en annan film 😉 'leer*
Hoppas du med får en fin helg!-det är Du med värd<3<3
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Ja om du inte sett alla andra filmer så *ler*.... Har ledigt 😉 Tack - Kramar <3
nouw.com/itismadeby