Nu är Runkeeper installerad

Vardagligt småprat, #Nouw30DayChallenge

Jag använde den tidigare - la in mål i somras o det var riktigt bra att se hur det gick framåt - hur målet sakta men säkert närmade sig.

Av någon anledning så har appen försvunnit från min mobil - gissar att den avinstallerats som icke använd, när min mobil skrek om att det var ont om utrymme. Det är nu fixat så appen är installerad igen.

Igår morse kom jag till Ica lite tidigt, dom öppnar först kl 7, så jag parkerade bilen o tog mig en liten promenad med Mindy innan jag gick in för att handla lite mjölk till frukosten - jag har fått nojja på varm choklad :)


.

.

Så nu har jag kommit igång med mina mål - promenad o motionscykel - 3 ggr/vecka o jag har redan avverkat 2 ;) - så vem vet kanske det blir någon lite extra gång som bonus denna vecka.


Jag har lärt mig att jag fungerar bäst med mål som är ganska låga, så att jag inte känner att jag hinner med - sen när jag fixat mina mål tidigt så blir det någon extra gång bara av farten, för att jag blir en bonus, inget måste.
Det är skönt när man hittat hur man själv fungerar. Vet att andra måste sätta hårdare krav på sig för att få saker gjorda...

Sen påväg hem, glad över att ha fått igång Runkeeper igen, samt kommit på att jag faktiskt har en grusväg som går från där jag bor på sidan om stora vägen - som är utan väggren och bilarna får köra 80 km/h, inte där man vill varken gå eller cykla - så jag passade på att köra den vägen för att mäta upp hur lång den är.

Den var lagom lång att gå fram o tillbaka - så nu hoppas jag att det fortsätter vara lite snö o fruset så att man kan använda den ...

.

.

Hur fungerar du när det kommer till att uppnå mål du satt upp för dig själv - det är oavsett om det gäller motion, det kan även gälla rensa ur hemma eller något annat. Är du en person som måste ha krävande krav på dig själv för att få det gjort - det gör dig peppad att lyckas. Eller är du mer som jag som då känner det tunga kravet o inget blir gjort, det fungerar bättre med lägre krav o när du känner att du uppnår dom så går flera saker av bara farten.

.

.

Mindy var snabb upp bland kuddarna o myste ner sig o somnade sött <3

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det var en klurig fråga. Jag är en väldigt effektiv person när jag väl sätter igång. Tror att det är därför jag alltid valt akutsjukvård.

nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är nog säkert en anledning. Tur att det finns sånna som du, som vill o klarar av att jobba med akutvården <3
nouw.com/itismadeby