Nej nej - den tog slut....

Film, serier, böcker, musik

Och det ville jag ju inte, det var länge sedan jag kände så.... att nej men inte slut redan. Det kommer bli svårt för en ny att leva upp till det den filmen gav mig 2 timmar av så mycket skratt, det har ingen film gett mig på länge.

Det var av en slump jag klickade på denna - som vanligt när jag inte har någon speciell film eller serie jag vill titta på så klickar jag på första bästa - ibland blir det inte så många minuters tittadande men andra gånger blir det verkligen jackpot. Och så blev det med denna, Girls Trip. Och det behövde jag, få skratta ordentligt.Och ja den är fräck, rå till o med, så texten här på bilden om att dom ber om ursäkt redan innan... ja det var nog klokt att göra *ler*. Så kan ingen säga något, man tittar på egen risk. Men klarar man av lite råare skämt så är den här värd att slösa 2 timmar på, det lovar jag.

Så här beskriver man den: "Fyra vänner, som vuxit ifrån varandra, återförenas för att resa till New Orleans. Medan de njuter av dans, sprit och vilda upptåg blir deras vänskap som ny igen."

Och visst det stämmer ju, men det är ju såååå mycket mer....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer