Nej jag fyller inte år längre

Men jag lyssnar ju inte på mina vänner när dom säger samma ord, så varför skulle dom lyssna på mig? Det räcker med att man kommer ihåg varandra tycker jag, även om jag gillar att själv ge, små saker, inget speciellt, men något litet personligt. Åh andra sidan kan jag om jag råkar hitta något som jag vet mina barn eller en vän eller även en kollega verkligen gillar när som helst på året, köpa, göra eller vad det nu blir just den saken o ge. För jag gillar att ge... det är minst lika skojigt att ge något som är lite extra till någon som det är att få.

Och med extra menar jag inte stort o dyrt, nej jag menar mindre saker men som jag vet uppskattas, det där som visar att man faktiskt lärt känna personen, att man vet vad den tycker om... som ett speciellt te, en rolig nyckelring, en udda senap, en sorts godis som inte går att hitta var som helst... För mig betyder just det där lilla att man visar att man vet vad den andra gillar mer än stora dyra saker. Som att sända en blomma eller ett kort till någon bara för att visa "jag tänker på dig".

Nu var inte min födelsedag igår, det var några dagar sedan. Men det var idag ett födelsedagskort damp ner med posten. Och då blev jag lite påmind, ja just ja, jag har blivit ett år äldre....
Mina barn passade på att baka ihop julklapp o födelsedags present i ett... vilket var smart så slapp jag känna att dom slösat för många kronor på mig ....


Och en korg med godsaker i av olika slag är aldrig fel, inte för mig ialla fall - den här var jätte fin. Jag gillar ost och kex, det var en del riktigt goda ostar i min korg. Tyvärr så blev det ingen storvinst på trisslotten, inte ens en liten heller för den delen.

Av min lilla syster, som ordnade det här med presenter redan i början på december, när vi var på Stora Stockholm - hon slapp till o med slå in dom *ler*. Men så söta små nyckelringar jag fick av henne. Hon kunde inte bestämma sig för vilken ras hon skulle ge mig.... malteser har jag nu, men den var inte så där jätte jätte lik... o för henne så "är jag" afghan, den var mycket mer att man ser vad det är. Så hon gjorde det lätt för sig - tog en av varje, en till jul o en födelsedag... - smart *ler* Jag älskar dom både o dom är för fina för att ha på nycklarna känner jag... ialla fall som jag misshandlar min nyckelknippa.


Dessa fina nyckelringar o flera andra fina saker finns hos - https://www.facebook.com/sthlmdog/ 

( https://sthlmdog.se/ ) Det är bra presenttips tycker jag.

Så till det som påminde mig igår - kortet från min väninna.


Jag har en restaurang i Ängelholm - på tok för långt bort från mig... som har så god mat, och man kan även gå in där o köpa med sig olika saker hem.

Jag ska få just sånna godsaker av henne... sen om jag är först med att komma ner o hämta eller om hon kommer upp o lämnar - det får vi se.

Har ni vägarna förbi Ängelholm så bara måste ni gå dit och prova deras mat.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer