När påskkärringar & påskgubbar ringer på dörren så… - Bloggutmaning dag 4

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Ingen rolig natt - o ett besök på akuten för att få lite hjälp... hade inte så mycket medicin kvar för att få bukt med gallstensanfall... det var jätte längesedan jag hade ett senast. Det är skönt, men jag vet att då ett kommer, kommer oftast 2-4 st till ganska tätt.
Nu är det över, den värsta smärtan, bara otroligt trött.

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och här är även hennes 4e dag, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Ja då sover jag antagligen… så jag kommer inte märka det, men sen tror jag inte det kommer så många hit, idag måste man ju ha kod för att komma in i porten, så det är svårt för dom att ringa på när man bor i lägenhet. På gott och ont, jag slipper väckas, men samtidigt är det lite gulligt när dom står där utanför dörren….Ja då sover jag antagligen… så jag kommer inte märka det, men sen tror jag inte det kommer så många hit, idag måste man ju ha kod för att komma in i porten, så det är svårt för dom att ringa på när man bor i lägenhet. På gott och ont, jag slipper väckas, men samtidigt är det lite gulligt när dom står där utanför dörren….

Har ett minne som jag skrattar gott o elakt åt varje gång jag minns det… hon som är något år yngre än mig o har samma föräldrar (väljer att skriva så då jag valt bort henne helt som syster). Hon ialla fall har alltid varit mindre smart… ja jag är snäll nu… En påsk ville hon gå ut som påskkärring – alla pratade om att dom skulle göra det – bara det att hon skulle göra det på engång – NU. Så när mamma sa nej, du får vänta… försvinner hon… kommer sen fram o har målat sig… ni vet med röda kinder o fräknar… men smiter man undan o ska göra det i smyg så får man inte alltid tag på rätt saker… som ett läppstift att göra röda kinder med.
Så hon hade tagit rött nagellack o målat med – ja jag vet jag är elak när jag skrattar, men det är så typiskt henne….
Mamma var allt annat än glad, det var inte lätt att få bort… men jag har ialla fall ett minne som jag skrattar åt.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer