När något gick sönder… - Bloggutmaning dag 18

Igår innan jag åkte till jobbet fick jag lite besök, det var väldigt mysigt o jag blev glad. Visst det fanns inte så mycket tid att sitta o prata o umgås, men det viktiga är dom flesta gångerna att ses o när det blir spontant... bara för att personen åkte förbi där jag bor, och inget man planerat - då blir jag sådär riktigt glad.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 18
I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Det har nog gått sönder fler saker än vad jag minns - vissa saker minns jag inte för att dom inte varit viktiga för mig så det spelar ingen roll, men det finns några saker som gått sönder som jag valt "att glömma bort". Saker som betytt mycket o som jag blev väldigt ledsen över att dom gick sönder - men att det varit en olycka, med något av mina barn som delaktig... o jag valde direkt att inte göra dom mer ledsna än dom redan var för att det hänt, genom att visa exakt hur ledsen jag blev. Så istället har jag valt att "glömma bort" just dom händelserna.

Ibland så slängs det som gått sönder direkt oavsett... andra gånger så slängs det för att det inte går att laga ens om man försöker... ibland så lagas saken för att det är något man gärna vill ha kvar.

Som denna lilla stav i sten - den gick sönder för snart 4 år sedan, den bara gick mitt itur när jag skulle flytta på den... Jag vet när, men går inte in på det.
Jag satt länge länge o funderade - ska jag låta den var som den är, i 2 delar eller ska jag se om jag kan laga den... Jag provade det sista o det blev jätte bra, tror ingen ser att den är lagad, att den varit i 2 bitar, man kan känna skarven om man vet om den o känner efter den. Så jag är jätte nöjd över att det gick bra att laga den o att jag valde att laga den.Jag är o framför allt var väldigt "insnöad" på stenars betydelse o vad dom är bra för. Förr så kunde jag välja stenar av den anledningen - jag har samlat på stenar o haft massor av olika varianter ... men idag är dom flesta borta - av olika anledningar o i flyttar har dom försvunnit. Så idag är det bara några få kvar o dom är inte valda från vad dom är bra för, vad dom står för osv. Nu väljer jag dom för att jag tycker om är fina att se på eller kanske ännu oftare, sköna att ta på, hålla i handen.


FUCHSIT MED RUBINER

Fuchsit
Det finns en perfekt varelse i varje människa!
Ger känsla av nytt liv, nya idéer, motivation.
Lugnande.
Ger glädje och skratt. Drar till sig tur till ditt liv – så önska dig något.
Bra vid spänningar i kroppen.

Rubin
Starkt jordande och ger skydd. Stärker din inre energi. Fyller dig med gudomlig kärlek och kan hjälpa dig i jakten på kärleken. Drar till sig lycka och hjälper dig på din väg framåt.
Det sägs att sålänge då äger en liten bit rubin, kommer du inte att sakna pengar

Denna kombination gör Rubin-fuchsiten extra värdefull. Den är ett mycket bra redskap vid healing, kristallterapi och massage – Fuchsit kan ge information, är avslappnande och reducerar stress medan rubinen är energigivande och kan ta bort blockeringar. Bägge jobbar med vårt hjärtchakra.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229