När någon inte plockar upp efter sitt djur så… - Bloggutmaning dag 4

En lång natt...


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 30 (juni). I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Nu ser man väldigt dåligt var som står i artikeln - men det går ut på att man i Kina tar i med hårdhandskarna mot hundägare som inte plockar upp efter sin hund. Det kan vara så att hunden konfiskeras - den tas ifrån ägaren helt enkelt. 
Kanske det vore något att ta efter även här? Samma med katter som får springa fritt o göra ifrån sig hos grannar i sandlådor osv....

Tror att det där gav svar på vad jag tycker om folk som inte kan ta upp efter sin hund, eller vilket djur det än må vara i en sådan situation... o nu pratar vi inte i en dikeskant på landet, eller någon hund som kryper upp i ett buskage - utan just mitt på gräsmattan, eller på trottoaren. 

Jag själv har bajspåsar nedstoppade lite överallt... en knuten på kopplet, men för säkerhetsskull ligger det i mina fickor, i väskan, i bilen.... att ha några nedstoppade tar liksom ingen plats....


Deltagare i juniutmaningen är:

Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
Kraka

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229