När man till o med blir irriterad på sig själv...

Vardagligt småprat

DÅ är det kris, då måste man stoppa upp o fundera på varför. Där är jag just nu - jag är mentalt trött, fysiskt trött o är så fräsig o lättirriterad på det mesta, ja till o med på mig själv - för att jag är irriterad på allt... Låter ju inte riktigt klokt att jag är irriterad på mig själv för att jag är lättirriterad på allt runt mig.

Får ta mig iväg o ta prover på mina blodvärden igen - det är nog dags nu snart ändå, en månad eller två tidigare spelar nog ingen roll när jag inte mår på topp. (Tänker absolut inte erkänna att jag inte alls tänkte göra det, men en vän - läkare - påpekade att det nog var läge att jag gjorde testerna innan det var dags...)

Visst är det vackert ute nu? Jag tycker om att gå mina promenader vid tidpunkt där ingen annan är ute o far - det är lugnt o skönt, man “hör” naturen o det gillar jag.
Tillbaka till att jag känner mig så lättirriterad på allt, så att jag fräser lite mer än det kanske behövs - det kan ju vara bra på ett sätt, jag är annars ofta tyst o låter saker gå förbi... hittar orsaker o ursäkter för andras sätt, som kanske gör mig ledsen på något sätt. Nu när jag mår såhär kanske jag kan få tillfälle att fräsa ifrån o markera... det är ju inte så dåligt det heller, man ska ju försöka hitta det positiva i allt. Det finns även positiva saker i negativa situationer - har jag hört.


En trött liten tuss kan sova precis hur som helst, och att ha henne här gör att jag känner massor av kärlek, hon ger mig massor av den varan <3

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Nu är det så fint ute. Rent och ljust!
www.piaw.se
itismadeby
itismadeby,
Ja visst är det - är det vinter ska det vara ordentligt, snö o lagom kallt 😊
nouw.com/itismadeby
Jessiekaos
Jessiekaos,
känner igen mig, i det där med tröttheten, jag har varit trött typ hela januari helt sjukt :O
nouw.com/jessiekaos
itismadeby
itismadeby,
ja det är så oroligt jobbigt att vara så trött hela tiden...
nouw.com/itismadeby
Jessiekaos
Jessiekaos,
håller verkligen med dig 😟 jag har provat med vitaminer se om det ska ge nått 😊
nouw.com/jessiekaos
itismadeby
itismadeby,
Ja jag gör samma sak, provar med lite mindre onyttig mat o lite mer vitaminer. jag mår faktiskt bättre nu - min förkylning bröt ut o när den försvann så 😊
nouw.com/itismadeby
Jessiekaos
Jessiekaos,
åhh vad kul att höra att du mår bättre nu 😊
nouw.com/jessiekaos