När man som mest behöver det så...

Vardagligt småprat


Ja exakt lite så som dom säger på reklamen “mirakel sker”... Alla underbara både kramar o ord, som jag fick igår både under min anteckning men också privat - värmde otroligt, det är härligt att ha så härliga fina barn o vänner som jag har.

Men så på kvällen så blev det också ett samtal, även om jag ibland tycker att tekniken gått lite fort fram, o att det gör att man aldrig riktigt får vara ifred, att man nästan måste förklara sig om man inte svarar i telefonen, på sms, eller messenger. Men som sagt ibland är den härlig, o man vill inte vara utan den. Som då igårkväll, det fina är ju att IPtelefoni inte begränsar samtal till att man är inom landets gränser utan man kan vara precis var som helst i världen o man kan ringa till varandra ändå o prata bort en stund.

Och igår kom det ett samtal från Tyskland, ett med förstående o uppmundrande ord, sånt värmer lite extra. Det var lite oväntat med jag är så glad över samtalet. Hoppas att dom som är där nere kommer få en bra fin helg - trots att det kommer vara grymt varmt. Ja nu kommer det ju även bli varmt här också - när det står på väderrapporterna att det ska vara runt 28, 29 ja till o med 32 grader så vet vi ju alla att det alltid blir någon grad till i verkligheten ... Tror att vi inte kommer få det lika varm som dom har i Tyskland,dom ska ju få det ännu värre... jag sitter här i svalkan från min fläkt o funderar på hur jag kommer klara helgen - men jag klarade ju hela förra sommaren....

Och jag hoppas att även dom i Tyskland kommer ha så att dom klarar av att göra roliga saker o inte enbart längtar in i svalkande luft. Vet ju hur värmen slår ut en totalt när man inte är van - o vana är vi ju inte riktigt, det har ju varit en ganska vanlig svensk sommar... det är nu värmen verkligen har hittat hit igen...

Tur att Mindy o jag kan smyga in i luftkonditionerade svala bussar mellan varven :) Annars vetetusan hur vi skulle klara oss.... tack o lov så jobbar vi kväll nu... så vi kommer när det är som varmast men det dalar sen o när det börjar mörkna är det riktigt skönt ute.

Men kylmatta, vatten, fläkt med USB o en rejäl powerbank finns också med om det skulle behövas - vi är väl förberedda mitt lilla charmtroll o jag.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer