När man blir påmind om hur lätt en olycka kan inträffa...

Personliga tankar, åsikter

Och hur viktigt det är att vara uppmärksam när man kör bil, att man inte ska sätta sig bakom ratten om man känner sig trött, okoncentrerad... att man ska stanna till hellre en gång för mycket än för lite....

En olycka som skedde utanför tätorten i går kväll - en väg ut på landet kan man säga... en 80 väg o en korsande väg med stopp plikt.


När jag ser dessa två bilar är det helt otroligt att veta att alla som satt i bilarna överlevde... att alla tre åkte hem tidigt imorse efter att ha blivit ordentligt undersökta på lasarettet under kvällen o natten.

Föraren som körde den röda bilen som körde in i den svarta - o inte stannade för stopp skylten - h*n var mörbultad men inte andra skador.

Dom två i den svarta bilen som blev påkörda - den ena har en gipsad handled, den andra stödförband på handleder... chockade självklart är dom alla tre. Men tack o lov så är dom inte mer skadade, dom kunde alla komma hem.

Men det går inte att komma ifrån hur mina tankar gick när jag sen körde hem - efter att ha lämnat av personerna från den svarta bilen - hur fort en olycka kan hända o att det kan vara utgång som inte är så "lycklig" som denna...

Jag tänkte både på vikten av att berätta för mina nära o kära hur mycket jag älskar dom hur mycket dom betyder för mig....
att inte slösa bort livet när man fastnat i något man inte mår bra av .... våga gå vidare, våga bryta upp o kunna få det man vill ha - det man är värd.

Men också tanken på hur viktigt det är att man inte sätter sig bakom ratten när man är trött, arg, ledsen... inte har hela uppmärksamheten på det man gör - kör.
Att hellre köra lite för långsamt, att stanna till o se sig om noga, att vara uppmärksam på vägskyltar - dom finns inte där för att jäklas med bilister, dom finns där för att göra det säkrare....


Så var försiktigt i trafiken

Var noga med att berätta att ni älskar...

Var försiktig - ta inget förgivet - saker kan ändras så fort - för fort.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Kan inte sägas för många gånger💕 tänk på alla anhöriga
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Nej man kan verkligen inte påminna om det för sällan. Det finns så många som berörs som inte ens är där....
nouw.com/itismadeby