När man blir påmind om

Att man aldrig ska prova något nytt innan man ska iväg o göra något...

Jag fick ju som tack för att jag var hundvakt denna flaska - Elizabeth Arden, Eight Hour Cream, all-over miracle oil för ansikte, kropp o hår.Har hört så mycket om just E As eight hour produkter o funderat på att prova flera gånger - men vill kunna få något litet prov först, dumt lägga ut pengar o sen kan jag inte använde det.
Ansiktet är något jag är försiktig med när det gäller nya produkter - jag har rosacea, vilket gör att få krämer fungerar, det blommar upp o blir värre. Då använder man det man vet fungerar av förklarliga själ, vill slippa ösa på med kortisonsalvor för att dämpa ner det...

Men nu var ju denna en olja inte bara för ansiktet utan även för håret. Så jag tänkte att nu jäklar måste jag prova - det var precis innan jag skulle iväg på musikquizet i onsdags. Jag brukar ha lite olja för håret i topparna o dra lite med handen över hela håret - det blir inte så elektriskt i detta väder o det får lite mer glans.

Sagt o gjort, sprayade lite i handen o gjorde som jag brukar.... nähäää det skulle jag ha låtit bli innan jag skulle gå - för det fanns ingen tid att tvätta om håret. Glansigt, ja visst, oljigt hår blir ju det.... det blev inte bra helt enkelt. Bara sätta upp håret i tofs o fläta - så ser det inte lika hemskt ut....

Väl hemma igen så tog jag o sprayade i mer av oljan, varför inte göra lite mer som en oljeinpackning av det hela när det nu ändå var i håret - innan jag tvättar ur det.
fick sitta över natten o sen tvättade jag ur det - och till detta var oljan bra - håret kändes jätte fin efter. Så jag kommer använda den till att då o då olja in håret över en natt eller dag - det passade produkten ypperligt till.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer