När lugnet infinner sig....

Efter en tid av lite oro... ja det ska jag inte sticka under stolen med, klart det har funnits orostankar om framtiden. Så är det ju alltid när det är dags för nya anbud, förhandlingar som ger förändringar. Nya o gamla aktörer som vill ha sin del av kakan, konkurrens ... det ingår över allt idag, på alla plan. Man lallar på i spåret som startades med ett lugn, men varje gång det är dags för förändringar så klart man ljuger om man säger att man inte har en liten oro för hur det kommer bli, vilka förändringar som kommer.... bättre sämre????

Man hoppas ju alltid åt ett håll, försöker tänka logiskt för att inte bli för besviken, och befarar det värsta. Alla dessa stadier ingår. Att sen det inte blir svar när det är utsatt att bli svar, att sen när svaret kommer är det ändå inte helt klart för det finns saker som inte är helt rätt på vilket sätt vet jag inte bara att det skulle dras ut lite mer i tid innan det där svaret alla berörda väntar på skulle komma - det där slutgilltiga som skulle ge svaret så att man skulle veta vad som gällde.


Idag jobbade jag dag - japp hör o häpna jag kom till jobbet samma tid om jag normalt går hem *ler*. Men det gick bra o det var skoj att jobba lite med dom som alltid jobbar dag som man bara “möter i dörren”. Och det var så lugnt o skönt, det var en härlig söndagsförmiddag, lagom att jobba - kvavt som attans ute - men vad gör det när det är skönt inomhus o i bilarna.

Men så slår det till - som alltid - inget eller allt... ja nu var det kanske inte inget - för några var redan upptagna... men helt plötsligt vara ensam o det behövdes fem förare... kan man trolla med knäna??? Ja tydligen så gick det riktigt bra - för nej vi var inte många minuter sena på något.... jag säger bara.... fy f*n vilka kollegor jag har - vilka otroliga människor som ställer upp, vänder ut o in på sig o vi fixar det. Man är bra nöjd efter en sådan rusch o vi har klarat av det... vilket vi som oftast gör. Ingen ska säga att jobbet är enformigt o tråkigt ialla fall *ler*.


Sen kom då också svaret på det om oroat.... jajamensan det blev ett skönt lugnande svar... *ler jätte stort* Alltså det var såååå mycket bättre än ialla fall jag vågat drömma om - hoppas gör man alltid men sen att det slår en realistisk dröm gör att man åker hem inte bara glad över att vi klarade ruschen idag utan även för svaret - framtiden. <3 Nu kan man sussa lugnt o skönt ett tag till :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer