När livsglädje o energin återvänder och man får sex…

För att leva, inte bara överleva, utan verkligen leva o må bra, vara lycklig, glad, harmonisk o känna en mening med livet så behöver man vissa saker – vissa saker överlever man inte utan, andra överlever utan, men man lever inte, man mår inte så bra som man är värd att göra. Man går på halvfart på något sätt.

Jag har jobbat ”lite” mycket under den här sommaren – ett sätt att ”fly” kan jag ärligt erkänna. Men nu ska det bli mera av annat, ska göra saker som jag tycker är kul. Var på lunch i tisdags med någon som känner mig väl, någon som jag verkligen lyssnar på – det är få som jag verkligen lyssnar på, som jag verkligen tar till mig vad personen säger. Han kom ialla fall med några idéer o petade på mig att inte enbart gräva ner mig i jobb utan försöka göra andra sker – man kan ”fly” – läs göra saker som distraherar från tunga tankar – på flera olika sätt. Som att skaffa en cykel, en korg att ha Mindy i o sen cykla iväg o ta bilder som jag gillar, hitta nya motiv, koppla av o tänka på annat – men bra mycket mer avkopplande än jobba. Kan ju inte säga emot honom….

Han jobbar med tidningar, korsordstidningar är det just nu – så jag fick en liten hög att ha lite tidsfördriv – han känner mig så väl att han valde ”Lätta” i första hand *ler*Det har varit flera nätter i rad som gjort att vi mer eller mindre suttit i bilarna från det vi började tills morgonbilarna kom o bytte av oss… vi ramlade stela ut o det tog litet tag att få kroppen… Man är bra stel efter att ha suttit så länge. Men tiden går otroligt snabbt.

I onsdags fick jag lite besök, det var upplyftande, otroligt mysigt o trevlig att ha lång tid att sitta o prata, vi är bra på att prata om allt o inget. Inte nog med det, jag fick också något av det där man verkligen behöver för att må bra, det som ger energi, som gör att man orkar… det var ett tag sedan, o det var verkligen behövligt att äntligen få det – o så bra jag mådde efteråt, det var sååååå skönt, såååå perfekt – jag fick sex….


… timmars sammanhängande sömn – eller menar jag något annat… *blink* - Jag vet… ni får gissa *skrattar* Det är viktigt, det ger energi o ork – det var ialla fall precis det jag behövde o nu är jag på ett mycket bättre humör o tänker på några andra saker som skedde för någon vecka sedan… nu har jag analyserat det klart, jag förstod det inte först, NU har myntet ramlat ner…Den här lilla tösen får mig att le o skratta flera gånger om dagen – hon är också en stor tröst när jag är ledsen, då kryper hon lite extra nära. Men det är mycket bus i den lilla kroppen o det är en bestämd liten dam som vet vad hon vill o hur hon ska få det….

Visst är det synd när man kommer ut till områden som varit sommarstugeområden, med stora tomter, litet hus, med avstånd till grannarna åt sidorna o en otrolig utsikt framåt – över vatten, Mälaren. Och dom har bytt ut dom små sommarhusen till stora flotta villor som ligger knut vid knut – det ser ”desperat” ut på något sätt. Det förstör o hur vackert det än är, så skulle inte jag vilja bo så – jag skulle inte må bra att ha grannarna i knät på det sättet.

Det här var något jag såg o då tänkte på härom natten när jag var till Bålsta. Kommer in på den här lilla vägen o på ena sidan är det vatten, underbart vackert, med små bryggor, med små sandstränder o vassdungar som delade upp det i delar…. Men på andra sidan låg husen på varandra – jag blev ledsen att se hur man förstört ett så fint område som skulle ha varit så fint att bo i…. till att vara värre än att bo mitt inne i en stad.


Sen ibland så åker jag förbi ställen, hus, områden som jag bara direkt gillar – kan jag stannar jag till o tittar lite mer noga – eller som med detta hus o hur det låg, jag bara måste ta en bild. För att ha kvar som inspiration för mig på något sätt…. se o drömma lite för vad jag vill ha framåt i tiden.Något som jag verkligen njuter av på mornarna när jag är ute o kör, när solen tittar ner över oss – det är ett sånt underbart ljus, det blir så vackert, så rofyllt på något sätt – det är ljuset, tystnaden… så härligt att få uppleva varje morgon.

Ja det är många saker jag ser när jag är ute o kör som jag bara inte kan låta bli att ta en bild av, det kan vara speciella saker, vackra saker … eller ja vad som helst som jag gillar som jag ser något vackert i.Min absoluta favorit är Stark och Smakrik, sen gillar jag Bocken Brinner. Dom jag tycker ska bli intressant att smaka, som jag inte smakat är Mangokyssar o den Thailändska - ser fram emot att få öppna dom burkarna o mumsa i mig *ler*


Nu var det lite för längesedan jag haft en bukett blommor hemma - av anledningen att jag inte mått på topp, det blir som att hamna i ett vakum o saker stampar, eller inte sker alls.... jag känner igen den känslan o agerandet både hos mig själv o hos andra ....

Men nu har jag placerat en stor fin underbar bukett med favorit färgen rosa <3 på mitt bord igen.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229