När "lilla fröken" inte får som hon vill...

Vardagligt småprat, Hundar

Mindy styr o ställer lite som hon vill - tror hon. Eller jo, hon gör det med dom på jobbet - alla kryper på knä, eller står dubbelvikta.... eller kastar leksak, sitter med henne i knät o hon får godsaker - tur att hon börjar bli kräsen för annars skulle hon rulla.

Men alla älskar verkligen henne o hon är så förtjust i dom alla o bara älskar att komma till jobbet. Våra chefer brukar kommentera henne när hon kommer o drar i kopplet för att jag går för långsamt, det skuttas av glädje att vara där... "att tänk om alla var så glada när dom kom till jobbet...."

Sen tycker hon att det är lika skönt på morgonen att få säga hej då till alla o rusa ut i bilen för att åka hem. Det går så fort hon bara kan uppför trapporna o det snurras o skuttas utanför dörren innan jag fått upp nyckeln o vi kommer in.

Hon äter lite frukost o kollar läget hemma - sen är det dags att sova - bara det att hon är tröttare än vad jag är.... så hon kryper upp på mina kuddar.... det suckas, det tittas på mig o till slut så ligger hon o småmorrar för att få kontakt så jag ska förstå att det är dags att sova...


Hon är bra söt när hon försöker få sin vilja igenom...

men till slut så ger hon upp o flyttar sig till sin kudde istället, rullar ihop sig o sover.

(Jag har alltid velat ha en liten liten hund som får plats att ligga på en egen liten kudde o vara en liten diva - o det har jag fått... 💗 till o med kudden är stor mot henne)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer