När kommer premiärdoppet i sjön/havet? - Bloggutmaning maj dag 12

Listor o Utmaningar

Fy *censurerat* vilken natt... det var verkligen full fart o alla var vi helt slut när allt äntligen blev lite lugnare... det var såååå skönt att få komma hem, ramla ner i sängen, kika lite på Netflix o somna.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 12 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Dopp i sjö eller hav kommer nog inte ens ske detta år heller. Det var åratal sen jag badade överhuvudtaget när jag tänker efter. Bor man inte på landet nära vatten, jobbar man för mycket, gillar man inte heller att ligga på stranden/bryggan o sola... ja då blir det heller inget naturligt val att göra ledig tid när man är ensam.
Så det kommer inte bli något premiärdopp för året ...


Men det finns lite drömmar o småplaner på att förhoppningsvis komma iväg under första halvan på nästa år, till något varmt ställe att bara vara på, koppla av och då ingår ju att doppa tårna ialla fall *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer