När jag slog vad… - Bloggutmaning dag 21

Listor o Utmaningar

Sent inlägg idag - för det har varit en dag som gått i lite för många km/h... hem vid kl 4 efter jobbet, somnade inte förrän vid 5.30 taget.... väntade på svar om en liten date på morgonen... innan jag kl 10.30 var iväg för att hämta upp några jag skulle köra till Arlanda... tillbaka hem o direkt till en handledarkurs - ska köra med min dotter, hon har uppkörning i november. Sen direkt till jobbet... så ja den här dagen har *poff* försvunnit

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes f��rsta dag för månaden - dag 19
I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag brukar hålla mig från att slå vad - jag är inte den typen av människa kan man väl säga. Eller så är jag bara så van vid att aldrig "vinna".

Men jag har slagit vad en gång, med min dåvarandra man, numera ex.... jag vann *ler stort* o jag fick min lilla hund - det är då den första maltesern kom in i mitt liv, "Blondie". Sen dess har det bara varit malteser i vårat hem.

Vad vi slog vad om *ler* Det är inte barntillåtet o privat, så det låter jag bli att avslöja

Deltagare i septemberutmaningen är:

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Det var ändå en himla bra vadslagning när du lyckades få till dig en helt fantastisk hund därför att 😃.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja den gången var det värt det - jag vann ju *Ler*
nouw.com/itismadeby