När jag kände mig helt lost… Bloggutmaning dag 15

Så har även halva mars månad försvunnit någonstans, fråga mig inte var, dagarna har kommit o gått utan att det egentligen skett så värst mycket, inte i mitt liv ialla fall. Det finns sina orsaker till det, som att vara trött o inte orka ta tag i måste saker.... mental o kroppslig seghet är inte skoj. Antar att jag drar på förkylning sådär att man känner av det när man gör saker eller har gjort - man blir trött, men är man stilla så känner man sig otroligt pigg...

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes 15e dag , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Lost, att känna sig helt borta o nollställd.... ja hur många gånger har man inte gjort det? Det finns en hel del gånger i olika situationer - en del kan man skratta åt efteråt, andra är mer djupa o personliga. Och det är där jag suttit o slagits lite med mig själv idag - vad ska jag välja att skriva om. Jag brukar ta det första som ramlar in i huvudet när jag läser utmaningen o så började jag imorse att skriva om en situation som har många många år på nacken - en situation där jag var helt lost ett bra tag o det är inte av sorten man skrattar åt inte hur lång tid efteråt som helst.
Men det gick inte, inte idag, tårarna började rinna o jag kände att det var inte tillfälle att dela med mig av detta, lite för personligt helt enkelt.

Så det får bli något annat - det får bli något som jag istället såhär efteråt kan skratta åt... ja det är situationer som faktiskt kan uppstå lite när som när jag jobbar... att jag känner mig helt lost o vilse o undrar hur ska jag fixa detta. Ett djuptandetag o gå på magkänslan så har det ordnat sig - än sålänge....
Det här var faktiskt inte så jätte länge sedan - det var i januari - jag ska köra upp 4 personer från en fest lite utanför våran ort o sen till Stockholm, 4 olika adresser. Hur enkelt som helst, jag menar man har ju lite lite pejl på stan o sen en otroligt bra GPS - vad kan gå fel???

Första personen inga som helst problem, inte andra heller det var rakt på.... tredje var till ett hotell samma sak där - raka vägen, inte som helst problem... men sen då den sista skulle till Saltsjöbaden - i sig inga som helst problem normalt.... men denna natt så tror jag varenda vägarbetare hade varit ute o stängt av vägarna dit.

Man fick inte svänga ner i den tunneln, man fick inte svänga upp där eller där.... o till slut så kan man helt enkelt inte fler vägar o GPS räknar snällt om - men till samma vägar man redan provat... till slut fick jag lite hjälp av personen jag körde, att komma en annan väg ... vad händer då, jo vi tror att nu har vi kommit förbi alla hinder o kan köra på ... där står en polisbil med blåljusen på o lös upp hela gatan. Så där var det också stopp....

Jo vi kom ut från stan till Saltsjöbaden till slut - det är ju alltid skönt att ha någon sittandes bredvid som kan vara med o titta peka o komma med förslag - speciellt en som då kör vägen dit dagligen.
Men hemåt var jag inte ett dugg orolig för.... det skulle nog bara vara att köra rakt på...

Tji fick jag - det var samma visa där, det var verkligen helt omöjligt att komma vidare dom vägar som var skyltade eller GPS tyckte att jag skulle ta... pratade även med en kollega på telefonen som kört i Stockholm o fick råd - nepp se det var stopp överallt.... Snacka om att man då känner sig helt lost, var är jag o hur ska jag ta mig härifrån????

Till slut gjorde jag som jag brukar göra privat - jag gick på ren magkänsla o det kanske var omvägar.... vad vet jag men jag hamnade på en punkt där jag kände igen mig - sen var det verkligen bara att köra raka vägen hemåt... Men ett tag där så kändes det som att jag kommer aldrig att komma ut från detta ställe... LOST med stora bokstäver kan jag erkänna..

Men det här är något som jag skrattar åt idag o även mina kollegor skrattar gott åt det... för det var verkligen inte lätt att hitta med alla avstängda vägen den natten *ler*
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer