När jag inte förstår så brukar jag… Bloggutmaning dag 25

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Idag har jag hört ytterligare ett vårtecken.... mc-förarna har börjat plocka ut sina cyklar o det "brummar" ordentligt mellan husen... nu åker jag inte själv så kanske jag därför inte förstår mig på varför man vill sätta sig på en redan nu - det är inte varmt nog för mig... men som sagt det är inte min grej.... än ;)

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 24 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, det blir fler o fler som hänger med o det är otroligt skoj. – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Googla *ler*. Ja är det inte så man gör nu mer? Förr gick man till biblioteket eller frågade någon om hjälp så att man förstår… idag googlar man o får svar o tror på dom till 110%, vilket är väldigt dumt, för det finns så många osanningar på nätet, det gäller att verkligen kolla upp vad det är man läser, vara kritisk o ifrågasätta…


Nej jag är nog lite gammal här o visst använder google – men frågar hellre någon om hjälp eller att dom visar mig hur man gör eller förklarar vad som menas…eller letar upp en bok att läsa i – jag älskar ju böcker så det faller sig naturligt.
Sen kan man ju låtsas som inget o gå vidare som om inget här hänt :)

Dagens utmaning tror jag kommer vara den där mer eller mindre alla har ungefär samma svar – till skillnad mot alla andra där det blivit intressanta personliga svar.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer