När får du semester?- Bloggutmaning 14/6-2021

Listor o Utmaningar

Så skönt att sätta sig i bilen o köra ett pass istället för växeln *ler* det var helt klart lugnare. Hamnade i Hargshamn, synd att det var just den mörkaste tiden på dygnet, annars hade jag åkt ner mot vattnet o tagit några bilder.
Och idag fyller min pappa 80-år, men han vill tyvärr inte bli firad - han saknar sin fru lite för mycket just dessa speciella dagar. Men tänkte ta en fika med honom lite senare i sommar :)


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Jag har semester från taxi från den 4 juli - lite då o då... ledig 2 dagar, jobbar 1, ledig 2 jobbar 2 i vöxeln... så är det i 3 veckor.
Sen har jag 3 veckor där jag kommer koordinera bussar i Bålsta... o hoppa in något pass o växeln.

Har haft planer på att sen i början på september åka till mina vänner i södra delen av landet för att hälsa på... o det är stor chans att det blir så om inte pandemin lurar oss o får fart igen efter sommaren o skolorna börjat. Men ju nu i skrivande stund, så har jag heller igen direkt lust att ha lediga semesterdagar - känns lite ensamt o då blir inget roligt.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar