När du möter mig i verkliga livet kommer jag… - Bloggutmaning juni dag 25

Listor o Utmaningar

Så har sommaren kommit lite av sig.... men den kommer säkert tillbaka eller hur?


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 24 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Hur är jag att möta som person. Det beror nog på om var du möter mig, i vilken "roll" jag är i till stor del. För i jobbet ses jag som en social, glad, pratglad person - som har lätt för att ha med alla andra att göra. Man träffar konstant nya människor, förutom då dom som är lite mer återkommande - på en liten ort så träffar man ju på varandra oftare än i en stor stad o man får en lite mer personlig kontakt med sina kunder.

Men det är ju som sagt en yrkesroll, man ska vara lite så då - men det är inte samma sak som min verkligen personlighet - det är en mask, det är på många sätt ytligt.

Om man träffar mig privat då, jag har varit väldigt blyg o tillbakadragen som person, men med mina jobb som gett mig mer skin på näsan så är jag inte lika blyg men fortfarande kan jag nog vara tillbaka dragen o vissa kan nog till o med uppfatta mig som vresig, svår att komma nära... men det är mer en skyddsmask innan jag lärt mig vem personen är, innan jag vet om jag vill släppa den nära eller inte.

Kanske jag är som det här "drakägget" - lite grå, hård om man ser på ytan, lite trasig, men varm o fin på insidan när man väl blivit insläppt dit. 


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer