Något jag unnar mig är… - Bloggutmaning dag 19

Listor o Utmaningar

Dags att krypa ner, efter promenaden med Mindy när vi kom hem o himlen öppnade sig - vi är dygnsura. Massor av ljus är tända o det börjar bli riktigt varmt o gott... vi frös båda två kan man gott säga :)

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 18

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


En godbit då o då är något jag unnar mig. Jag tycker att man ska försöka att vara snäll mot sig själv o att unna sig något är ett bra sätt att göra det på.

Ett exempel på vad jag unnar mig som är lite mer upprepande, samma sak - jag köper något nytt även om jag inte behöver fler.... så där känner jag att jag unnar mig när jag köper ett nytt.... det är nagellack i olika snygga nya färger o nyanser *ler*... svårt att låta bli.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Man ska vara snäll mot sig själv
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det ska man - ändå är det så svårt för många att vara - snäll o hjälpsam mot alla andra men man sätter sig själv sist.
nouw.com/itismadeby