Något jag önskade mig som barn men aldrig fick… - Bloggutmaning dag 27

Listor o Utmaningar

Lika varmt igår - men nu börjar man vänja sig, det börjar att gå ganska bra, det är fortfarande för varmt, men man känner inte av det lika mycket. Och självklart, precis när man nu börjat känna att det är okey, då kommer det vända, om man ser på väderrapporter framåt. Ja vädret styr då ingen....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 24 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja nu var det en jätte JÄTTE enkel utmaning - det här med vad jag önskade mig som barn men aldrig fick - en häst, eller ponny... en egen. Det var min stora stora dröm.... men den blev aldrig sann, då.

Men när min äldsta dotter också fick hästar som intresse så blev det enkelt att välja att köpa en egen häst till henne - så drömmen blev ju sann till slut. Även om det inte var när jag var barn.

Först så hade vi ett arabsto - Okkie - på foder, men ägaren skulle avla på henne så istället köpte vi en, för att slippa hamna i samma situation igen, att ägaren av någon anledning vill ha tillbaka hästen. Så det blev ett arabsto till - Galeria.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer