Något jag blir så varm i hela mig av...

Personliga tankar, åsikter

... varm i hjärtat kan man säga, jo det är när personer som står mig väldigt nära träffat någon som verkligen passar som som partner, att man känner att det här är verkligen rätt person för min vän eller mina tjejer. Sånt gör mig så glad o varm i kroppen.

Mina två stolheter, mina tjejer har nu träffat två killar som är helt underbara o som jag är glad att få kalla mina svärsöner. Och jag märker på mina tjejer att dom träffat rätt person... vad det är som gör att jag känner det där - att det är “rätt” - det kan jag inte sätta ord på, det är mer en känsla som kommer, det är ordval o tonlägen, både när dom pratar om sin partner eller när jag träffar båda, hur dom tittar på varandra, pratar till varandra o “tar hand om varandra” ... små små små saker som finns där, o gör att den där “wow detta är rätt” känslan kommer.

Jag har turen att flera av mina vänner också träffat just rätt, den där personen som gör att jag känner att det kunde inte bli bättre för min vän.

Ikväll blev jag utbjuden på lite kvällsmat - av ett ex som jag faktiskt helt ärligt inte längre ser som ett ex, utan mer som en vän. Någon jag kom på ikväll, att nej han känns inte som ett ex, det känns knappt som att vi ens haft ett förhållande - lustig känsla det erkänner jag, det beror nog mer på omständigheterna till att vi ens gick från att vara vänner till ett förhållande (en sak vi faktiskt pratat om o är helt eniga om)... HELT fel orsaker... o det märktes nog väldigt väl ganska snart om man bara vågat se.... idag är jag ändå glad att vi kunnat gå tillbaka till att vara vänner.

Han är här o jobbar, o jag fick ikväll även o det var jätte trevligt, träffa hans nya kvinna. Hon bor inte i stan men lite utanför. Och här fick jag just den här känslan igen - nu är det nog lite väl nytt för att verkligen säga säkert - men ändå, det kändes rätt, dom passade varandra otroligt väl. Och det märktes när dom pratade med varandra, om varandra, tittade på varandra o tog i varandra *ler* Åhhhhhh så glad jag blir av att se när en nära vän hittat rätt. Och man ser hur lyckliga dom är tillsammans.

Visst erkänner att jag känner ett sting av avund - när jag har vänner som gifter sig, flyttar ihop, är lyckliga o kära.... gör saker tillsammans... reser, upplever, planerar osv osv.... jag vill också.... Men det förtar inte glädjen jag känner med mina vänner, jag missunnar verkligen inte dom att ha det där som jag vill ha... är bara glad att se att det där jag vill ha, det finns... det är inte en dröm - kan andra ha det, kan jag få det också - en vacker dag.... äsch det går bra om det regnar den dagen också faktiskt... bara den kommer....

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härligt När man gillar sina barns val av partner, det behöver inte vara så
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja verkligen - det har inte alltid varit så - men nu 😊
nouw.com/itismadeby