... mycket vill ha mer... så det blev lite extra...

Ja... alltså det gick inte låta bli, när jag fick tipset om att få tag på virke till ett insynsskydd på balkongen - som jag ska försöka få hämta hem i veckan. Så började idéerna snurra o det gick inte att låta bli att åka iväg en stund mitt på dagen idag. Det var riktigt skönt ute för det blåste lite här hos mig, vilket gjorde att promenera var riktigt skönt trots att det var mitt på dagen. Sen fick Mindy vara hemma i svala lägenheten med jag for iväg med bilen för att lassa in mer att ha på min lilla balkong.

Delvis så trivdes inte alls min fina fuchsia där jag hade klämt ner den... gissar att det kändes både trångt o sen var det lite väl mycket sol där mitt på dagen. Så nu får den sprida ut sig själv o stå mer in på balkongen, det är mer skuggtid där så där hoppas jag att den trivs.Fuschsia o hibiskus har alltid varit blommor jag varit så svag för, jag älskar alla deras varianter o färger - och en vacker dag ska jag se till att ha så jag kan ha massor av båda, med bra lägen för dom o bra övervintringsmöjligheter.Tänkte göra det enkelt för mig o bara köpa en lite kruka med dom små nejlikorna o stoppa ner i stället för fuchsian - ha en låda enhetlig.... men se det sket sig, för alla dom var redan sålda. Det blir mer o mer utplockat... men hittade en enfärgad variant med lite större blomma - men det blev ju bra det med.


Köpte ytterkrukor med krok i plåt på Jysk, 20 kr/st - precis lagom :) 

Det enda var att först hade jag tänkt mig vita eller zinkfärgade - men såg på deras hemsida att det fanns inte, det var färger. Det såg ut som om en var ljus ljus rosa så den tänkte jag blir bra. Men väl där visade det sig att den var mer aprikos - nääää..... Men tack o lov fanns det ljusgråa som blev valet - men inte nog många då självklart... men en bra grön som säkert blir bra till gröna växter...

Hem o sätta upp dom i spaljen, hålla tummarna för att spaljen skulle hålla - den som finns där nu är inte riktigt helt stabil *ler* o inte så hög som jag vill ha den. Men den duger o jag fick upp mina små krukor o snurrade även fast med lite ståltråd för säkerhetsskull.Nu hoppas jag att dom alla överlever - växer på sig o blir fina o ger mig en vacker balkong dom doftar gott. Ja mer än den gör nu, blir snopen varje gång jag kommer ut på balkongen nu efter att jag fick dit lite blommor hur gott det doftar - helt underbart o det är ju blomstertobaken som luktar gott. Så det blev några till .... :)

Nu väntar o längtar jag på att dom ska växa på sig *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Önskar verkligen att jag hade lite gröna fingrar! Hoppas det går bra med blommorna 😃
nouw.com/emmaengstrom
itismadeby
itismadeby,
Inte jag heller - men jag hoppas att dom ska överleva denna gång 😊
nouw.com/itismadeby