Motionscykeln är avdammad

Vardagligt småprat, #Nouw30DayChallenge

Ja jag satte den 4e som starten för mitt nya liv, där jag tar hand om mig själv lite mer. Så motionscyklen togs fram så att jag kan använda den, den hade hamnat längst in... nu står den enkel att ställa upp o använda en stund varje morgon när jag kommer hem från jobbet.

Började i måndags, satte mig och cyklade 20 min samtidigt som jag läste i en bok. Måste köpa nya batterier för dom var slut i displayen, o det är ganska skönt att se tiden - tycker jag.
Jag har alltid svårt precis när jag börjar cykla, tycker det är tungt, trögt o tiden går sååå långsamt, hur ska jag orka 20 min (eller vilken tid jag satt upp, börjar dock på 20 min när jag inte gjort det på ett tag) Gissar att allt sitter i huvudet - för när jag väl kommit igång, det gått 10 min så går det mycket lättare - sen så när jag suttit mina uppsatta minuter, har jag inget jag måste göra efter så är det ofta jag sitter kvar 10-20 min till.

Nu har jag satt upp som mål att göra något - motionscykeln ,promenera eller göra något annat - 3 ggr i veckan o minst 20 min varje gång, i 1 månad. Sen utöka tiden nästa månad.
Jag ska ta 2 ggr i veckan o köra ett nybörjar program jag hittat på youtube men yoga, mjuk strechande. DET behöver jag verkligen komma igång med - jag som alltid varit så vig, är stel som ett kassaskåp, o det trivs jag inte med.

Mjukstart, för att det är bättre för mig att jag börjar med något som jag kommer att kunna hålla i framåt, göra det till vardagen.

.

.

Hade tänkt mig att använda hantlar när jag sitter på motionscykeln, för överkroppen - samt att innan eller efter använda min kettlebell - men det är som att mina hantlar o min kettlebell är som uppslukade av jorden. Dom finns inte att hitta... men å andra sidan är det många saker som får fötter när man har dom i förråd under en längre tid.

Men det finns ju flera på Rusta :)

.

Natten som varit var ganska lugn o det var en del väntan - så jag passade på att gå ur bilen o gick runt en stund... o kom på att jag ska nog ta o installera Runkeeper igen - den är försvunnen från mobilen, gissar att den försvann när mobilen var "fullproppad" o ville rensa bort saker som inte användes.... nu har jag rensat ur massor av bilder som låg o tog plats, så nu finns det gott om utrymme för Runkeeper att komma tillbaka på mobilen. Och den appen är ett bra sätt att håll koll på hur långt jag går och/eller tiden.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Hurtig och duktig du är

nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Känner mig inte så hurtig måste jag erkänna o just nu är det trögt, men ska nog komma över den tröskeln också 😊
nouw.com/itismadeby