Mitt senaste köp… - Bloggutmaning dag 13

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Så var det en natt med -5 grader, igen, andra i rad... centrum på orten börjar bli påskpyntad - sånt gillar jag, när man gör lite extra på allmänna ställen - det ger glädje, tycker jag ialla fall. Det påminde mig om ett skolarbete jag gjorde när jag gick i 5:an... ja ibland ramlar minnen av ovanliga slag in o man minns konstiga saker som egentligen inte har någon som helst anknytning till något man gör just nu o här... det bara poppar upp. Sålänge det är roliga minnen så klagar jag inte *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 12, hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Antar att frallan o muggen varm choklad jag köpte på Circle K tidigare imorse inte räknas in… eller… men det är ju faktiskt ett köp.
Nej vi tar något annat än ätbart – då är det en läslampa, jag kan lägga den runt halsen o ha den med var jag nu vill ha den med… nu kommer jag nog inte i första han använda den som läslampa, utan jag kommer ha den vid pälsvård på MIndy, jag har det lite mörkt i lägenheten, men visst där kan jag flytta lampa … men på andra ställen, som lite dötid på jobbet… då kommer denna vara perfekt, jag ser mycket bättre än utan 😊

Ja jag vet helt onödig antagligen, men det kan också bli en såndär sak som jag sen när den går sönder inte kommer klara mig utan.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer