Jag är lite dålig på att uppdatera, skriva inlägg - en del har varit förberedda o ramlar snällt ut ändå... andra har jag försökt att få till via mobilen - jag är inte förtjust i att blogga via mobilen ...

Är ute på vift - har semesterdagar o försöker att verkligen koppla av....

Först var det Sandviken, Högbo - SKK, hundutställning 2 dagar o jag var chaufför åt domarna - från o till Arlanda o sen från o till hotellet - så jäkla skoj, så intressant att träffa nya människor med samma intresse o massor av kunskap. Från alla möjliga länder - detta år var dom jag tog hand om från Australien, Cypern, Österrike, Tyskland, Riga, Finland, Norge, Danmark, Island o så Sverige så klart.

Visst det var inte det roligaste vädret på lördagen men söndagen var det ganska så bra väder.
Men hotellet är bra härligt.... vilken frukostHem o packa om sent söndagkväll... sen bar det av ner till Ronneby för att hälsa på en nära vän.... o självklart även Mindy´s pappa, Dez.
Fick med mig en kasse med rabarber - perfekt nu ska jag hem o prova göra champagne på dessa. Har ju försökt få tag på, men ingen haft kvar... min väninna har som vanligt ingen aning ;) om vad hon har eller inte har som är växter i sin trädgård.... en annan vän (som också var där o kommer från Göteborg - skoj när man kan samlas o träffas) såg rabarber överallt i kanten på tomten så jag fick ta med mig hem...

Det var lite trevlig att bara vara o koppla av där. Kommer försöka ta mig ner dit snart igen.På väg ifrån Ronneby stannade jag till lite hos en nära vän i Hörja, dit han flyttat o öppnat ett café o loppis... klart jag stannar till när jag ändå är i trakterna o denna gång till o med mer eller mindre ändå körde förbi :)Sen bar det av mot Helsingborg o mina vänner där... (det är mycket som ska hinnas med på mina 10 dagar ledigt)

Har varit o traskat i Ramlösa Brunnspark - det liksom ingår i att vara här nere, älskar att gå där o titta på husen som ligger i parken. Och sen har jag varit kikat lite här o lite där.... o självklart så shoppas det lite... som lemonaden som jag sprang förbi i Väla centrum - citron o grape blev smakerna jag valde... så goda att jag bara måste + att jag kommer använda flaskorna till mitt försök att göra rabarberchampange ;)Var också tvungen att åka förbi i strosa runt i en inredningsbutik - Bali - som ligger precis utanför just Väla centrum o jag blev så glad när jag såg att det låg precis där... jag har varit där tidigare o gillar att kika just på sånna ställen... o dom hade gjort det mer organiserat o fint mot när jag var dit för flera år sedan.

Det är fina saker om man har den smaken - men inga möbler jag vill ha... men gillar att traska runt o titta där, mysig butik.Nu kommer jag att vara här o bara njuta av tillvaron, av dagarna o ledig tid... inte varken göra något fysiskt eller ens tänka :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Jag älskar affärer som dennouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
,
Jag kan gå o kika där hur länge som helst o bara tittanouw.com/itismadeby
Ingajohansson
,
Hörs som mycket trevlig semester 😉
Helsingborg är en trevlig stad, brukar ta tåget dit, och bara mysa.
Lite nyfiken, vilken affär köpte du lemonaden i på Väla?
Bali det är länge sedan jag var där bor nog för närma 😉
Fick lite insperation nu, ska fånga upp en väninna, så bär det dit 🥰
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
,
Ja det är jätte härligt 😊 -Ja visst är det så, man har vissa butiker för nära, det är också butiker som är lagom att titta in i då o då *ler* som en gång om året eller varannan gång jag tittar ner. Tycker absolut att du ska ta en väninna o åka dit. Lemonaden är köpt i en "butik" som ligger "mitt i gången" - hos Bengtssons ost - Entré 5, Kjell & Company och Lagerhaus ligger där också 😊 (är lite inne på att åka en sväng till förbi o köpa ytterligare 2 smaker med hem)nouw.com/itismadeby
IP: 82.99.3.229