Mitt favoritsmycke är… - Bloggutmaning dag 5

I natt har jag utnyttjat tiden till att sträckläsa en bok som damp ner i brevlådan - Sandras Bok , Det liv jag har levt sa inge annan behöva leva. Det var intressant läsning, beudrar personer som vågar o kan dela med sig så öppet av sitt liv.

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och här är även hennes 5e dag , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Älskar smycken – silver, bling bling, tunga, stora… många
Gillar armband, örhängen…. Ja även halsband men där har jag inte samma variation som armband, örhängen o ringar. Det är nog det jag inte klarar mig utan - ringar, stora ringar o jag kan faktiskt inte välja ut någon favorit, jag har så många jag gillar. Men här kommer ialla fall två som har varit med i några år…Ja först den gröna har varit med sen 1992 – mitt ex köpte den i Israel när han var där på en dykresa, han ville ha en stor ring, säljaren var inte riktig med på hans idéer… dom var för stora! Men jag har långa fingrar o den här ringen kunde ha varit större om jag fått välja helt själv. Stenen är en Eilat sten, sammanväxt turkos o malakit. Jag är förtjust i den trots att den är grön.Sen har vi denna, om jag absolut måste välja en ring som favorit, om jag bara kan få behålla en ring så tror jag nog att det skulle bli denna. Jag hade gått o tittat i fönstret på denne ring länge länge, men den var lite för dyr för mig. Den fanns i en butik med new age saker o det var till stor glädje när jag såg att dom skulle ha 25% rabatt på alla sina varor. Jag var väldigt snabbt där o hoppades att den inte var såld – det var den inte… ber om att få titta på den, prova den o igen så kommer det ”den är för stor, det är många som provat den, men ingen kan ha den, den är för lång, men prova den gärna”

Den passade perfekt…. Så jag fick den för halva priset – hon menade på att ingen annan kommer att kunna ha den o bättre sälja den, den hade varit i butiken så länge redan.

Jag älskar den!


Lista på deltagare i april utmaningen:

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Jenzel
Kraka
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så fina! Smycken är vackra, men jag är dålig på att använda dem, blir liksom som sällan av haha 😉 *ler* Blir då och då 😉
Hoppas Du får en Toppen lördag<3
Och kul du gillar mina fredagsbubbel 😊
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Jag känner mig nästan lite naken utan smycken 😉
nouw.com/itismadeby