Mitt bästa tips för vardagshälsan är att? - Bloggutmaning dag 11

Listor o Utmaningar

Oj så tom i huvudet jag är efter denna helg.... men roligt har det varit....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 10 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja vardagshälsan - att se till att må bra utan att för den skull göra något "extra" utan bara just vardag

För mig så finns det några saker som jag tycker är viktiga att ta hand om, måna om för att man själv ska må bra...

  1. Sömnen - det är viktigt att man ser till att få ordentligt med sömn. Annars så kommer man konstant att vara i obalans.
  2. Maten - att försöka tänka på vad man äter, man behöver inte vara fanatisk, men kan äta nästan allt - det som gäller är mer hur ofta o hur mycket.
  3. Röra på sig - Ja jag tänker inte då att man måste ut o motionera utan mer att man bara försöker att röra på sig lite mer - ta en promenad, yoga...
  4. Och att sluta stressa, tiden räcker faktiskt till mer den dagen man slutar stressa, när man inser att man aldrig kan göra mer än sitt bästa, o att man ger sig själv egen tid...

Ja det är väl mina små tankar som blir mina tips om vad som gäller vardagshälsan.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,