Min midsommar

Vardagligt småprat, Helger

Russin, broccoli, bacon, solroskärnor eller potatis, äpplen, gurka, saltgurka, kokt ögg, tomat ... hur låter det som sallader? Kanske inte som den kombinationen man skulle välja att göra själv eller? Två olika sallader - men det är ändå ingredienser man kanske inte om man inte vet om hur gott det är väljer att lägga samman i en sallad. Eller sen äta salladerna tillsammans... Men fy attans vad gott... helt otroligt gott... det blev en hit för oss alla.Jag hade gjort "min" sallad o ena svärsonen hade gjort sin... o det var nog tur för oss alla att det "bara" var en skål var av dom gjorda för annars hade ingen av oss kunnat gå från bordet. Först åt vi kyckling som grillats till, den tog slut så då grillades lite korv för att ha något att äta till.

Nu ska jag bara få ur svärsonen receptet på hans broccolisallad - även om det är en vinäger i som är från England o inte finns här.... ska nog ta o fixa hem en sån till mig - ett måste med tanke på hur grymt god den salladen var.

När jag kom ut till dom hade det snickrats ihop en stomme till en midsommarstång, det låt högar med björkris o blommor.... o kommentaren "va bra du kom mamma så du kan hjälpa oss klä...." Och den blev riktigt söt o charmig - tycker ialla fall jag.


Lite lagom lugn dag blev midsommar, o natten med jobb blev trevlig den med.
Inte fylla på det otrevliga sättet - den kom istället midsammardagsnatten :(

Nu startar sommaren upp för mig ialla fall.... det är vid midsommar, innan är det inte riktigt sommar...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Kan tänka mig att det är gott! Ser iaf Himla Gott ut tycker jag 😊
Låter som du haft en mysig midsommar! 😊
Hoppas Din söndag är Bra<3
nouw.com/by_anniess
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ska du vara ledig nu
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Nej inte dags för semester än 😊
nouw.com/itismadeby