Min första parfym… - Bloggutmaning juni dag 12

Igårkväll var det sista musikquizet för säsongen - o om jag inte har helt fel sista för oss just här o denna quiz - vi väljer nog den andra istället till hösten.
I ett svag ögonblick i kväll när jag satt på quizet ringde dom från jobbet o undrade om jag kunde komma i jobba imorgon.... hela jag skrev nääääääääää - men det blev ett "nej, helst inte, jag har annat att gör på kvällen".... men så ringde det igen o det var.... vi har ingen, kan du tänka dig hjälpa till tidigt på morgonen.... o som sagt i ett svagt ögonblick sa jag då - ja jag kommer... så jag kommer jobba från kl 5.30 o sålänge jag verkligen behövs, max till kl 12.... jag tänker inte missa mina andra planer för eftermiddagen *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 11. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Min första parfym fick jag av min farbror i julklapp, jag var inte så gammal alls - nyss tonåring. Han visste inte alls vad han skulle ge en tjej men tänkta att parfym är väl aldrig fel - o det är det ju inte heller. Sen kanske att det hade varit bättre med en ungdomligare parfym o inte en så tung doft som denna Yves Saint Laurent Opium.

Men jag älskade den - den passade mig o det var den som gjorde mig fäst vi parfymer - gärna tyngre dofter. Dom passar mig mest. Nu har ju YSL Opium kommit i flera varianter - en annan jag är fäst vid är Black Opium.


Jag älskar dofter, har många minnen med dofter o jag kan ofta inte motstå att köpa en flaska när jag har möjligheten eller hittat en ny doft jag fallit för.

Mina tjejer var snabba att "låna" från mina flaskor - som tog slut för snabbt - även dom passar i lite tyngre dofter o fick ofta höra att dom luktade så otroligt gott... Jag var ialla fall glad när både flyttat hemifrån o mina flaskor inte var tomma lite för ofta *Ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer