Min allra bästa kompis… Bloggutmaning dag 19

Mitt i natten eller mer tiiiidig morgon, har varit ledig men inte kunnat sova - det där från igår jagar mig tyvärr på ett negativt sätt... så jag fördriver tiden med att titta lite på någon serie som jag nu sett 3 avsnitt av, men jag vet inte vad den handlar om... någon "fantasy" variant är det ialla fall det vet jag för vi har inte vampyrer, varulvar, demoner o shadowhunters i verkligheten... tror jag ialla fall *ler*. Tar min an dagens utmaning istället ...

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 18 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Min bästa kompis – det svar jag skulle vilja ge här, det är så jag tycker det ska vara o som det varit för mig… det är att det är min partner som är min allra allra bästa vän. Det är honom jag vänder mig till i allt o lite till – ja förutom då att gnälla över just honom *ler*, det är det man har bästa väninnor till… att kräkas över karln så där som vi tjejer kan behöva då o då…. Men det är ändå han som är den personen man verkligen vill dela allt, man längtar efter att få möjlighet att prata av sig oavsett om det är roliga eller mindre trevliga saker.

Nu är jag ju singel så jag har inte för tillfället den där allra bästa kompisen – kanske heller aldrig kommer att få den bästa kompisen igen. Men har ju mina bästa väninnor (den ena är min syster) som jag är så lycklig o tacksam över att ha mitt liv. Dom är speciella o dom är helt underbara människor.Det är dom som jag anförtror mig åt o litar på. Det är väl så att när jag inte har en partner så blir det kanske flera som får bära ”bördan” av att jag behöver någon att ösa ur mig hos, prata av mig med, skratta tillsammans med… Dom har sina liv o partners så tiden finns ju inte på samma sätt – och nej jag klagar inte – jag tror att jag nu samtidigt analyser detta ämne lite, när jag skriver mitt svar på denna utmaning, bollar tankarna som kommer farandes…Det är naturligt, dom har ju sin bästa vän i sin partner o det är så det ska vara. Om jag haft en partner hade det varit lika för mig… han hade fått mest av min tid.

När jag sen tänker på dessa härliga väninnor så kommer jag på hur lika dom är på ett sätt – dom har värderingar som liknar mina, dom är otroligt omtänksamma o snälla, lite för mycket ibland, nästan så att alla andra går före dom själva – dom är väldigt lika mig, det är ju så att man omger sig oftast av personer som i grunden är väldigt lika en själv.
Men sen när man kommer till lite mer yttre saker så är dom så totalt olika *ler* ja man kan nog inte om man träffar på dom snabbt tro att dom i grunden är så lika…

Dessa olikheter gör att jag vänder mig till en viss av dom när det gäller vissa saker jag behöver prata av mig om, eller om man ska hitta på något skoj tillsammans.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,