Månadens parfymprover (mars) - Sniph

Så har dom kommit igen, månadens efterlängtade doftprover. Och denna gång blev jag direkt lika förtjust i båda dofterna. Den ena till o med så pass att jag kan tänka mig att köpa den. Men kommer antagligen inte göra det, för jag har redan nog många ... man ska ju hinna använda upp dom också. Men det är klart skulle jag få den som present skulle jag inte säga nej *ler*
Dofterna var:
Trending Now - Heeley Parfums/Blanc Poudre EdP

Blanc Poudre kom till efter att ett ryskt modemagasin bett Heeley tolka en kontroversiell poslinsskulptur föreställande Michael Jackson och hans apa, Bubbles. Sval som snö, pudrig och porslinslik värms den ändå upp vanilj, sandelträ och vit mysk.

Note - Vanilj, Bomull, Rismjöl
Komplexitet - Lite komplex
Doftgrupp -
Creamy-Vanilla-Powder


Female Classic - Gallivant/Brooklyn EdP

Gallivant är ett nytt parfymmärke från London, skapat av Nick Steward. Dofterna är inspirerade av atmosfären i de mest kreativa städerna. Och den gången åker vi till Brooklyn. Bubblande med en sann själ av "urban playground" har Manhattans lillasyster nu vuxit upp och blivit sin egen. Fräsch, kryddig och intellektuell. Magnolia, krämig amber och kardemumma utvecklas ihop med pressade citrusfrukter.

Note - Citron, Magnolia, Vanilj
Komplexitet - Lite komplex
Doftgrupp - Citron, Magnolia, Vanilj


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer