Månadens parfymprover - Sniph

Lika efterlängtade varje månad, dessa små prover med nya dofter att lära känna. Får aldrig riktigt nog av dom, men så är just parfymer något jag älskar.
Jag kan inget om parfymer om man ska se till fakta o historia osv, det är bara det att jag gillar dofter, o att få hitta nya jag blir förtjust i - det finns tyvärr bara för många av just dom som kan bli favorit.

Sniph är skoj just för att man får en flaska som är lite mer än att ha några droppar på sig en gång, nej man hinner verkligen prova dofter o se hur man gillar den, trivs med den o reaktioner hos andra.
För det får jag ganska ofta när jag har en doft som - hur ska jag säga - passar mig, då får jag ofta frågan om vad jag har för parfym på mig. Om jag däremot använder en doft som jag inte själv fastnat för, men jag har ju den så varför inte använda upp den... då får jag aldrig den reaktionen, fråga om vad för doft jag har. Det är faktiskt skoj att se hur olika det är o att det stämmer in på dofterna jag själv fastnar för.Denna gång så var också båda dofterna bra, den ena helt i min smak när det gäller det lätta hållet o den andra var inte någon jag skulle köpa mig en stor flaska av själv, men fick jag en så skulle jag inte bli ledsen o känna att det var fel. När jag läste beskrivningen av dofterna trodde jag att jag skulle bli mest förstjust i Female Classic, men sen när jag nu kunnat känna in båda dofterna sen igår så är det faktiskt Trending Now doften jag föll för.

Dofterna var:
Trending Now - Berdoues/Péng Lái EdP

Péng Lái fångar den kinesiska legenden He Xiangu, blommornas gudinna. Blommig och mytisk blir den av den eftertraktade osmanthusblomman. Kring den kretsar harmoniserande noter av mandarin, viol och tonkabönor. Totalt fascinerande.

Note - Mandarin, Viol, Tonkaböna
Komplexitet - Lätt
Doftgrupp -
Floral Fruit Chypre

Female Classic - Heeley Parfums/Iris de Nuit EdP

Iris de Nuit, eller 'Nattens Iris', är en delikat och förklassig babe med irisrot, viol och cederträ. Raffinerad men på samma gång diskret gör den vilken vinterdag som helst löjligt elegant.

Note - Cederträ, Iris, Viol
Komplexitet - Lite komplex
Doftgrupp -
Creamy, Vanilla, Powder


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer