Lite söndag...

Vardagligt småprat

Inatt fick jag av en tjejs pappa, en jätte bukett tulpaner, han ville ge mig något för att jag hade hjälpt henne, jag lät henne åka med o jag lätt henne sitta i bilen tills dess att pappan hade hunnit komma - det är någon mil mellan orterna o hon hade hoppas av sista bussen för tidigt...

Jag skulle själv inte vilja att min dotter var ensam på en station vid 1,30 en lördagskväll...

Och som tack hade han köpt en bukett på macken, det hade dock bara funnits dom stora buketterna, så det fick bli vad som fanns.
Jag klagar inte, jag älskar ju blommor o när jag kom hem fick jag plocka fram ytterligare 2 vaser till den jag redan hade framme för att få ner alla röda fina tulpaner i vatten.

Det blev så mysigt med alla buketter i min lilla lägenhet - det ger fina energier med blommor o växter.


Precis innanför hallen har jag detta bord som jag bara älskar. Det är en liten lgh jag har, det finns inte mycket yta o jag ville så gärna ha ett halvmåneformat bord just där, lite avlastning nära ytterdörren. Men dom blev för breda o ofta även för långa. Så hittar jag denna, som är halvmåneformad men kapad så att den inte är så bred, måtten på bordet var perfekt, o jag gillar även utseendet. Detta var lite så där - mirakel sker - när jag hittade det... bordet i sig inte dyrare än andra, men frakten var nästan lika dyr som borde. Man vad gör det när det är exakt det man letat efter under en lång tidFör att få mer yta för mina saker har jag ställt låga bokhyllor bakom soffan - perfekt att ha saker i man vill ha kvar men ingen plats att ställa av dom på, i själva hyllan bakom soffan o sen då vad man nu gillar uppe på... jag har lite många prylar jag gillar o vill ha där... än är inte allt upp från lådor så det kommer bli ändringar. Men nu får ju den största vasen med röda tulpaner plats att stå där o på bordet böts dom rosa tulpanerna ut i blåbärsriset.

Tulpaner är fina, det är vår - men jag kan känna att det blir lite tomt med enbart tulpner i vissa vaser - för att man inte får ner så många kanske. Och då fyller jag gärna ut med lite annat - blåbärsris är perfekt, blir så där lagom.

Och tulpanerna var så där lite ovanliga flikiga o dom var riktigt snygga.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Snällt av dej, och en mycket tacksam pappa 👍🏼 Så fint du har det 🌞
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Ja men vi är nog lite så alla överlag, fördelen med en mindre ort och sen är jag ju mamma själv *ler'* Ohhh tack, det börjar så långsamt forma till sig 😊
nouw.com/itismadeby