Lite julpynts idéer

Ja jag älskar julen o har småkikat på nya tomtar som kanske ska få flytta hem hit... Hittade en låda med julpynt men den andra är som bortblåst - gissar att den ligger längst ner längst in i förrådet... Ni vet det där man vill ha lätt åtkomligt har en förmåga att försvinna till en plast precis tvärt om...

Men kommer nog klara mig bra på det jag har - bor ju inte så stort *ler* o det finns ju alltid nytt att köpa eller göra.

Ja jag har iår känt av att jag vill prova att göra egna saker att pynta med eller även som julklappar. Vi får se vad tiden kommer räcka till... det är ju sånt också - det där med tiden.

Men det här är något jag velat prova i flera år. Göra en stor härlig krans för dörren, av massor av julkulor. Verkar inte ta sådär jätte mycket tid eller massor av verktyg eller material för att genomföras.


Nu tänker jag att det borde gå lika bra att bara ta ståltråd och göra en stomme av - har nämligen inga klädhängare av ståltråd, men en del rullar med oanvänd ståltråd. Kanske lite vekare, men om man tvinnar några trådar tillsammans borde det bli lika stabilt.

Då kan jag också avgöra storleken på kransen på ett helt annat sätt - göras mindre eller större beroende på vilken storlek på kulor jag kommer över.

Sen en limpistol o så massor av plastkulor.... kanske lite glitter, granris o band att dekorera med o för att hänga upp.Visst ser det enkelt ut o blir otroligt fint - ja tycker jag ialla fall.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar