Lite blandat bandat - utmaningar 14/9

Listor o Utmaningar

Fortsätter hänga på utmaningar. Alltid lika skoj

.

Dagens fråga den 14/9:

Gillar du att ta en shopping tur på hösten ?.

.

Jag har nog ingen speciell tid på året som jag gillar att shoppa - jag gillar inte mycket folk så jag väljer mer tider då det inte är så mycket folk ute o handlar... Shoppa i sig är skoj när som :)

.

.

Hittade även dessa frågor på hennes sida o lånar dom med :) (frågor startade av @MariasVardag)


Fråga 1: Om du tvingades lämna ditt hem för att aldrig återkomma, men fick ta med ett föremål, vad skulle du då ta med dig?

Det var ett val mellan datorn o mobilen - det blev datorn. Den innehåller mer saker jag inte kan få tillbaka igen. Mobil kan jag köpa en ny o jag har inte så mycket där heller.

.

Fråga 2: Har du varit på semesterresa utomlands och sprungit på någon du känner?

Nej inte någon jag känner, däremot någon man "känner igen" från hemorten.

Däremot så reste jag en del när jag var yngre - sen när jag långt senare började jobba på Arlanda och stod i incheckningen eller vid gaten så var det dom som kände igen mig, dom jag träffat på olika resor o umgåtts med - kan inte påstå att jag kände igen dom till utseendet med namn o när man började prata så :)

.

Fråga 3: Skulle du kunna ge någon hjärt- och lungräddning på ett korrekt stt om någon hamnade i en situation där det behövdes?

Alla borde kunna svara ett säkert JA på den här frågan. Men jag måste vara ärlig o säga att jag vet inte om det är en situation av kaos o stress o jag har lugnet nog... hoppas det, dom säger ju att man blir lugn o klarar av massor mer än man tror.

.

Fråga 4: Skyndar du dej ur duschen om din telefon ringer i rummet bredvid?

Nej - för jag hör inte ens min mobil om jag är i duschen, den ligger för långt bort... o även om jag hade hört den så får tittar jag när jag är färdig.

.

Fråga 5: Vad skulle du unna dej om du vann 100 miljoner kronor?

Ett hus lite avsides, en bil o sen skulle jag köpa mina barn det hus dom vill ha med sina familjer... den ena vill nog ha ett helt nytt den andra kanske mer vill ha så dom kan få det precis som dom vill...

Det här är en rolig fråga för när jag har lite tråkigt - som när restiden till jobbet var ca 1 tim eller nu på när jag jobbar o åker längre sträckor då brukar jag just fantisera om vad jag skulle göra om jag vann så där äckgligt mycket pengar... och då blir det inne i huvudet en lista på person o vad jag skulle vilja ge eller hjälpa till med - o kommer på mig själv att jag alltid tänker på alla andra först, inte vad jag själv vill ha eller behöver. :)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer