Ledig natt, men ändå ingen sömn

Vardagligt småprat
Så förbaskat trött, borde ha varit hur enkelt som helst att somna - men icke. Jag har vänt o vridit på mig hela natten, varit upp inte bara en eller två gånger för att kyla ner ben o fötter under en dusch med iskallt vatten. Vilket fungerade ett tag sen var det kört igen...

Men jag vet varför, jag ska iväg till vårdcentralen för att ta prover idag, och jag gillar inte alls nålar, ta blodprov är rena pärsen för mig. Och ja jag vet, det är inte farligt, jag dör inte av det, men det spelar ingen roll, jag avskyr det o stressar något otroligt över att behöva göra det.

Tänker göra som alla andra som ska dit, hänga på låset, vara där direkt så att jag får det gjort, sen kan jag koppa av o njuta av dagen.

Hoppas ju att värdena ska vara okey - men vet ganska säkert att så inte är fallet, jag vill bara inte att dom ökat för mycket igen o att dom sänder hem mig med orden - kom tillbaka om någon månad får vi se hur värdet är då. Jag vill ha ner värdet till att vara inom det som så fint kallas normalvärde.

Lite lustigt hur man slåss med på tok för långa järnvärden under hela sitt liv. Fått ligga inne o få blod för att värdet varit så långt - läkarna är inte alls förtjusta i ett Hb på runt 60-65, kan inte alls förstå dom *ler*. Men nu då helt plötsligt har det vänt o ett annat värde som mäter järn i blodet är på tok för högt... o nu "håller man koll" på det.

Det kan vara svårt ibland att hänga med i allt läkaren säger när man är där, o man förstår inte hälften - så jag är överlycklig att en av mina bästa vänner idag - ett ex till o med - han är överläkare o jäkligt bra på att förklara med ord en vanligt dödlig som jag, förstår. Och jag litar till 110% på honom, så han får alltid titta på provsvaren så att jag känner att jag fått rätt information o att jag förstått vad som gäller...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

olivialevin
olivialevin,
åå vad mysig blogg! kram
nouw.com/olivialevin
itismadeby
itismadeby,
Tackar vad glad jag blev att läsa . du har en fin blogg du med. Kram
nouw.com/itismadeby